VYNO MIELĖS SYRAZ - ES 488-500g.
Brandinamiems, aromatingiems, raudoniesiems ir rožiniams vynams gaminti. Jau alkoholinės fermentacijos pabaigoje vynas yra išraiškingas savo aromatais o pagamintas vynas yra ryškios struktūros ir stabilios spalvos. Vynuose, kuriuose yra didelis alkoholio kiekis, jos padeda sumažinti nudeginimo pojūčius.
Tinka gaminant vynus iš mėlynių, mėlinųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. Su šiomis mielėmis rekomendujame naudoti maistingasias medžiagas NUTRIFERM ENERGY
DĖMESIO: PAKELĮ ATIDARIUS KUO GREIČIAU SUNAUDOKITE.
Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae
Grynasis kiekis: 500 g.
Dozavimas: 20 - 40 g./100 ltr.
Alkoholio tolerancija: 16%
Fermentacijos temperatūra: 15 - 28ºC
Tolerancija kitoms mielėms: "KILLER" ("žudo" kitas mieles)
Gamintojas: Enartis Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.