Vyno mielės CABERNET SAUVIGNON-VINTAGE RED 100 gr.
VYNO MIELĖS VINTAGE RED pasižymi savo gebėjimu padidinti raudonų vaisių aromatą bei saldumą brandinimo metu. Gamina daug glicerolio ir manoproteinų kas įtakoja spalvai, aromatinių junginių stabilumui bei švelnina vynų atšiaurumą. Labai tinka gaminant, vidutinio brandinimo, saldžiuosius, sausuosius raudonuosius ir rožinius vynus iš mėlynių, mėlynųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t.
Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae
Grynasis kiekis: 100 g.
Pakelio pakanka iki 500 ltr. vyno pasigaminti.
Dozavimas: 20-40g./100ltr.
Alkoholio tolerancija 16%.
Fermentacijos temperatūra: 14-34°C.
Tolerancija kitoms mielėms: „NEUTRALIOS“
(dirba su kitom mielėm)
DĖMESIO: PAKELĮ ATIDARIUS MIELES KUO GREIČIAU SUNAUDOKITE.
Gamintojas: Enartis Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.