Vyno mielės CABERNET SAUVIGNON-VINTAGE RED 500 gr.
VYNO MIELĖS VINTAGE RED skirtos vidutinį ir ilgą laiką brandinamiems vynams gaminti, pasižymi savo gebėjimu padidinti raudonų vaisių aromatą bei saldumą brandinimo metu. Gamina daug glicerolio ir manoproteinų kas įtakoja spalvai, aromatinių junginių stabilumui bei švelnina vynų atšiaurumą.
Labai tinka gaminant, vidutinio brandinimo, saldžiuosius, sausuosius raudonuosius ir rožinius vynus iš mėlynių, mėlynųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t.
DĖMESIO: PAKELĮ ATIDARIUS MIELES KUO GREIČIAU SUNAUDOKITE.
Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae
Grynasis kiekis: 500 g.
Dozavimas: 20-40g./100ltr.
Alkoholio tolerancija: 16%.
Fermentacijos temperatūra 18-32°C.
Tolerancija kitoms mielėms: „NEUTRALIOS“-(dirba su kitomis mielėmis)
Gamintojas: Enartis Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.