• Nauja
GEO - Geotrichum candidum pelėsio kultūra 100L

GEO - Geotrichum candidum PELĖSIO KULTŪRA 100L

SE897050
6,95 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

 GEO - Geotrichum candidum pelėsio kultūra 100L

Koncentruota, liofilizuota pradinė Geotrichum candidum pelėsio kultūra, skirta tiesioginiam pieno inokuliavimui (DVI). Dėl šio pelėsio susidaro baltos arba kreminės spalvos, plokščios, kartais beveik skaidrios kolonijos. Kartu su P. candidum jis naudojamas Camembert ir Brie tipo sūriams gaminti. Šis pelėsis vaidina svarbų vaidmenį brandinimo procese ir daro didelę įtaką sūrių išvaizdai, struktūrai ir aromatui.

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.

Kultūra turėtų būti naudojama kartu su bakterijų kultūromis, ypač su MST kultūra. Prieš naudodami dezinfekuokite (pvz., alkoholiu) pakuotę ir įrankį, kurį naudosite jai atidaryti! Kultūrą supilkite tiesiai į pieną be išankstinio aktyvinimo. Kruopščiai išmaišykite.

Geotrichum candidum pelėsio kultūros naudojimas:

Purškimas: 100 litrų pienui dozę ištirpinkite 0,5 l virinto vandens, atvėsinto iki 20°C (arba proporcingai didesniu/mažesniu kiekiu). Išdžiovinkite sūrio paviršių ir apipurkškite pagal sūrio gamybai naudojamą receptūrą.

Grynasis kiekis: 10 g.

Susiję produktai

MST-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897044
6,95 €

Pusiau kietų, kietųjų, minkštųjų, ir mėlynųjų sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Jums taip pat gali patikti

M-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100 L

SE897038
6,95 €

Elastingų ir šviežių sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MSY-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897045
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu

PP-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897048
6,95 €

Gruyere, Emmental, Eldamer ir kitiems šveicariškiems sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MSE-910 Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897041
6,95 €

Pusiau kietų ir minkštų sūrių gamybai. Ypač rekomenduojamas tradiciniam ir aromatingam Gouda sūriui gaminti. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MSO-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897042
6,95 €

Pusiau kieto, kieto ir minkšto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MSE-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897040
6,95 €

Pusiau kieto, kietojo ir minkštojo sūrio gamybai.Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MST-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897044
6,95 €

Pusiau kietų, kietųjų, minkštųjų, ir mėlynųjų sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MFC-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100 L

SE897039
6,95 €

Minkštų ir šviežių sūrių gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MYE-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897046
6,95 €

Grietinei, pasūkų, varškės, varškės sūrio, koryciński sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

MSO-11 Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897043
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

LP – Probiotinių bakterijų pradinė kultūra 100L

SE897054
6,95 €

Koncentruota, liofilizuota pieno rūgšties pradinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui, idealiai tinka gaminti fermentuotą pieną, jogurtą, šaldytą jogurtą, šviežius sūrius su probiotinėmis savybėmis.

PC - Penicillium candidum pelėsio kultūra 100L

SE897051
6,95 €

Rekomenduojamas sūriams su baltuoju pelėsiu gaminti pvz.: Camembert, Brie ir kt.. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį