• Laikinai neturime

Bakterijų kultūra GAUDA Sūriams

411242
6,30 €
Su mokesčiais
Bakterijų kultūra Jogurtui, ,

Bakterijų kultūra GAUDA Sūriams
Puikiai derinamas pieno fermentacijai bakterijų mišinys, kuris leidžia pasigaminti skanų,naminis goudos sūrį.

Sudėtis: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovaras. diacetilaktis, Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris, Streptococcus termofilius, laktozė

Kad gautumėte 0,7kg sūrio jums reikės 6 ltr pieno ir 0,5g bakterijų.

Panaudojimas: 0,7g./ 10Ltr pieno

Grynasis kiekis 25g.

Susiję produktai

Bakterijų kultūra VARŠKEI

411243
6,30 €
Bakterijų kultūra Jogurtui, , Varškės sūrio receptas:, , Į puodą supilkite 5 litrus mažai pasterizuoto (iki 74°C) arba šviežio pieno ir pašildykite iki 40°C. Įpilkite maždaug 0,3 g (apie 1/5 arbatinio šaukštelio) bakterijų, ištirpintų maždaug 30 ml šalto

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį