• Nauja
LYSOZYME 5g

LYSOZYME 5g

SE897060
3,95 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas, kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

LYSOZYME 

Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas, kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

Piene esančios Clostrridium tyrobutyricum bakterijos fermentuoja laktatą, dėl kurio atsiranda "vėlyvojo pūtimo" defektas aukšto pH sūriuose (pvz. Emmentaler, Gouda ar Edammer ir kt). Net ir mažas šio anaerobo sporų tankis sūrių gamybai naudojamame piene gali sukelti šį reiškinį, jei augimo sąlygos yra tinkamos. Šiam defektui būdingos, dėl dujų burbuliukų susidarymo, atsiradusios didelės pūslelės, įtrūkimai, ir nenormalaus sviesto rūgšties skonio.

Lysozyme žymimas simboliu E1105.

 Lysozyme dažniausiai naudojamas:

    - brandinamo sūrio gamyboje

    - gaminant į sūrį panašius produktus

    - pieno gėrimuose

    - fermentuotose vyno gėrimuose

    - vynuogių vyno produktuose

 Dozavimas: 1,5-2 g/ 100 litrų pieno.

 Laikymas: nuo +4 iki +7°C temperatūroje

 Grynasis kiekis: 5 g (pakuotė maždaug 250-333 litrams pieno)

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

SLBH-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897049
6,95 €

Pusiau kietiems ir pasta filata sūriams. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Drenažinis kilimėlis sūriams 25x25cm

SE897015
3,40 €

Drenažinis kilimėlis sūrių brandinimo lentynoms, stalams, drenažo vonioms ir pan. Ypatinga jos struktūra sukuria idealias sąlygas (oro ir drėgmės srautas, įtakoja sūrio laikymui) sūrį lašinti, džiovinti ir brandinti.

CAGLIO RENNET šliužo fermentas 100ml.

13623
5,00 €

Gyvulinės kilmės, natūralus šliužo fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno sutraukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 l pieno.

MSY-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897045
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu

Pomidorų su bazilikais ir česnakais prieskonių...

SE897075
5,80 €

Išskirtinis prieskonių mišinys, pasižymintis nepaprastu aromatu. Stiprus pomidorų skonis, kurį suteikia saulėje džiovinti pomidorai, puikiai dera su bazilikais ir kvapniais česnakų gabalėliais.

LYSOZYME SKYSTAS 50ml

SE897061
6,90 €

Skystas Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas , kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

"Žalioji Čubrica" prieskonių mišinys 250g

SE897074
4,25 €

"Žalioji Čubrica" - tai prieskonių mišinys, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra kalninis čiobrelis giminingas Lietuviškajam čiobreliui. Šis prieskonis būdingas bulgarų virtuvei ir suteikia sūriams nepakartojamą skonį ir aromatą.

MYE-Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897046
6,95 €

Grietinei, pasūkų, varškės, varškės sūrio, koryciński sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Medvilninis (muslino) audinys sūriams 60x80

SE897017
2,65 €

Medvilninis (muslino) audinys - pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės. Idealiai tinka sūriui gaminti. Jame galima virti, kad būtų sunaikintos bakterijos, taip pat galima lyginti karštu lygintuvu. Labai gerai tinka iškloti sūrio formoms ir išrūgoms nusunkti.

MSO-11 Startinė Kultūra (Bakterijos) 100L

SE897043
6,95 €

Šviežio ir pusiau kieto sūrio gamybai. Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną. Sausos, užšaldytos bakterijų kultūros. Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

PE audinys KVADRATINIS sūriams 50x50 50g/m2

SE897010
2,20 €

Iš lankstaus polietileno pagaminti sūrio audiniai skiriasi nuo kitų savo trimate struktūra. Audinys, idealiai tinka naminiam sūriui gaminti. Didelis audinio dydis palengvina sūrio gaminimo procesą ir leidžia pagaminti daugiau sūrio.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį