Mėsos tinklas su etikete 4 m (125 ° C) - 15 cm

Tinklelis mėsai su etikete (125°C) Ø15 cm x 4 m

310116
6,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Tinklelis mėsai su etikete (125°C) 15 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

Tinklelis mėsai su etikete (125°C) 

tinklelis mėsai lengvai nuimamas nuo naminio gaminio. Jo dėka mėsa atrodys išskirtinai apetitiškai. Tinklelis elastingas, galima saugiai naudoti termiškai apdorojant ne aukštesnėje kaip 125°C temperatūroje, tinka sąlyčiui su maistu. Geras pasirinkimas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, virimui, brandinimui bei vytinimui.

Pagamintas iš poliesterio siūlų su guma.

Ilgis: 4 m
Skersmuo: 15 cm
Atsparumas karščiui: 125°C

Susiję produktai

Sūdytu mėsos gaminių aprišimo replės + 60...

313313
18,20 €

Sūdytų mėsos gaminių aprišimo replės + 60 aprišimo žiedų. Nepamainoma pagalba virtuvėje - mėsos aprišimo įrankis palengvina specialių žiedų uždėjimą ant mėsos tinklelių, natūralių bei dirbtinių apvalkalų ruošiant mėsą ir dešras rūkymui.

Jums taip pat gali patikti

Tinklelis mėsai (125°C) Ø 22 cm x 4 m

310114
5,80 €

Tinklelis mėsai (125°C) 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui. Dėl specialių gijų įvijimo į tinklą tinklas pasižymi labai dideliu mechaniniu stiprumu ir elastingumu. 

Baltas tinklelis mėsai Ø16 cm - 5m (220°C)

16405
3,40 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 16 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Ąžuolo/Alksnio medienos drožlės žuvies...

780839
2,90 €

Šios natūralios ąžuolo ir alksnio medienos drožlės yra puikus pasirinkimas žuvies rūkymui ir kepimui. Naudojant šias drožles, žuvies produktai įgaus norimą, sodrų aromatą, puikų skonį ir gražią aukso geltonumo spalvą.

Slyvos medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g

780837
3,20 €

Aukštos kokybės slyvų medienos drožlės, skirtos naudoti kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl savo savybių jos suteikia gaminiams sodrų, norimą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią rudai raudoną spalvą.

Kabinamas Tinklelis Mėsai (125°C) 3 vnt. x 3 kg.

310118
3,50 €

Kabinamas tinklelis mėsai, pakuotėje 3 vnt. tinklinių maišelių, kurių ilgis 46 cm išsitempia iki 66 cm, nesitraukia. Į vieną tinklinį maišelį telpa iki 3 kg mėsos. Tinklelis naudojamas kumpio rūkymui, jo nereikia rišti, tiesiog mėsą įdėkite į tinklinį maišelį ir kabinkite rūkykloje. Taip pat tiks pagamintiems rūkytiems produktams laikyti ar mėsai brandinti.  

Baltas tinklelis mėsai Ø18 cm - 5m (220°C)

18405
3,60 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 18 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Druska sūdymui, marinavimui ir vytinimui 1kg

410023
3,60 €

Sūdymo druska apsaugo mėsą nuo natūralios raudonai rožinės spalvos praradimo o svarbiausia, apsaugo produktus nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia botulino bakterijų, vystymosi. Taip pat pagreitina nitritų virtimą azoto oksidu, pagerina mėsos produktų spalvą. Tai puikus stabilizatorius. Šia druska galima apdoroti mėsą, ją ruošiant rūkymui, džiovinimui ir brandinimui.

Stiklinė, slėginė kumpio viryklė 450 g

313701
10,00 €

Stiklinė, slėginė, 450 g talpos kumpio viryklė. Šio prietaiso dėka galėsite paruošti naminį kumpį, paukštieną ar žuvies troškinius, užtepėles ir paštetus bei kitus patiekalus. Taip pat galite laikyti mėsos gaminį šaldytuve stiklinėje kumpio viryklėje.

Kabinamas Tinklelis Mėsa (125°C) 3 vnt. x 1.5kg

310117
3,00 €

Kabinamas tinklelis mėsai, pakuotėje 3 vnt tinklinių maišelių, kurių ilgis 42 cm. Į vieną tinklinį maišelį telpa 1.5 kg mėsos. Tinklelis naudojamas kumpio rūkymui, jo nereikia rišti, tiesiog mėsą įdėkite į tinklinį maišelį ir kabinkite rūkykloje. Taip pat tiks pagamintiems rūkytiems produktams laikyti ar mėsai brandinti.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį