• Nauja

Druska sūdymui, marinavimui ir vytinimui 720g.

410024
3,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Druska mėsos sūdymui, marinavimui ir vytinimui.

DRUSKA MĖSOS SŪDYMUI, MARINAVIMUI IR VYTINIMUI 

Tai ne kas kita, kaip nejoduotos išgarintos valgomosios druskos ir natrio nitrito (nitrito) mišinys. Sūdymo druska apsaugo mėsą nuo natūralios raudonai rožinės spalvos praradimo o svarbiausia, apsaugo produktus nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia botulino bakterijų, vystymosi. Taip pat pagreitina nitritų virtimą azoto oksidu, pagerina mėsos produktų spalvą. Tai puikus stabilizatorius. Šia druska galima apdoroti mėsą, ją ruošiant rūkymui, džiovinimui ir brandinimui. 

SAVYBĖS

Išlaiko mikrobiologinį saugumą – apsaugos jūsų specialybes nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia Clostridium botulinum – botulino bakterijų, vystymosi.

Išryškina natūralią mėsos gaminių spalvą – galite lengvai ir efektyviai apsaugoti savo gaminius nuo natūralios ir apetitą keliančios raudonai rožinės spalvos praradimo.

Sausam ir šlapiam sūdymui – pasirenkate patogiausią mėsos sūdymo būdą.

Lengva naudoti – ant pakuotės rasite trumpą ir aiškią naudojimo instrukciją.

Saugus sveikatai – gaminys atitinka visus saugos standartus.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA ruošiant 1 kg mėsos:

Šlapias sūdymas:  58-65 g sūdymo druskos užpilkite 1 litru šalto vandens, įberkite 4 g cukraus ir mėgstamų prieskonių. Mėsą marinate laikykite 7-14 dienų šaldytuve.

Sausas mėsos gabalėlių sūdymas: mėsą įtrinkite 18-25 g sūdymo druskos ir mėgstamais prieskoniais. Laikyti šaldytuve 3-7 dienas, atsižvelgiant į tai, kad geriausi rezultatai pasiekiami laikantis taisyklės: 1 cm mėsos storio = 1 marinavimo diena.

Sausas dešrų sūdymas: į 1 kg maltos mėsos įberkite 13-17 g sūdymo druskos ir mėgstamų prieskonių. Paruoštą mišinį palikite šaldytuve 1 dieną.

Sudedamosios dalys: nejoduota druska, lipnumą reguliuojanti medžiaga: E536, natrio nitritas (0,6%).

Grynasis kiekis: 720 g.

Susiję produktai

Sūdytu mėsos gaminių aprišimo replės + 60...

313313
17,50 €

Sūdytų mėsos gaminių aprišimo replės + 60 aprišimo žiedų. Nepamainoma pagalba virtuvėje - mėsos aprišimo įrankis palengvina specialių žiedų uždėjimą ant mėsos tinklelių, natūralių bei dirbtinių apvalkalų ruošiant mėsą ir dešras rūkymui.

Druskos,druskingumo matuoklis

405558
7,00 €
Druskos,druskingumo matuoklis, , Dabar galite suteikti sau galimybę išmatuoti druskos koncentraciją tirpaluose. Nepraleiskite progos! Matuojant druskos koncentraciją sūryme, naudojant sūrymo matuoklį, išpilkite tiriamą sūrymą į siaurą cilindrą tie
Jums taip pat gali patikti

FRESH 7m/21mm (170°C) Valgomas kolageno...

51114
2,95 €

21 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos, verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.  

Baltas tinklelis mėsai Ø18 cm - 50m (220°C)

18450
15,45 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 18 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Džiovintos kiaulių žarnos, dydis Ø 65mm/30cm- 4vnt

310620
10,40 € -1,00 € 9,40 €

Džiovintų kiaulių žarnos, dydis 65 mm/ 30 cm. Džiovintos žarnos yra naujoviškas, 100% natūralus produktas. Apvalkalai pagaminti iš kelių sluoksnių geriausios kokybės kiaulienos žarnų. Iš jų galite ruošti namines dešreles ir kitą perdirbtą mėsą.

Nevalgomas kolageno apvalkalas Ø65 - 4m 100°C

310302
6,80 €

Aukštos kokybės, dirbtinių baltymų, nevalgomas kolageno apvalkalas Ø65 - 4m (100°C), turintis Nacionalinio higienos instituto sertifikatą, leidžiantį greitai ir paprastai paruošti naminę perdirbtą mėsą. Apvalkalas tinkamas sąlyčiui su maistu,

Baltas tinklelis mėsai Ø16 cm - 5m (220°C)

16405
3,40 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 16 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Kumpio virimo aparatas 1,5 kg su puodu vandeniui

313016
65,15 €

Produktas tinka visų tipų viryklėms. Su šiuo virimo aparatu galima paruošti ne daugiau kaip 1,5 kg mėsos. Tai gali būti garuose troškinta mėsa – klasikiniai kumpiai (vytinti ir nevytinti), vyniotiniai, pietų mėsa, mėsos gaminiai su daržovėmis, džiovinti vaisiai, grybai, taip pat veganiški pyragai

Juodas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø 18 cm x 5 m

310106
4,60 €

Juodas tinklelis mėsai, atsparumas karščiui 220°C, skersmuo 18 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

Kabinamas Tinklelis Mėsai (125°C) 3 vnt. x 3 kg.

310118
3,50 €

Kabinamas tinklelis mėsai, pakuotėje 3 vnt. tinklinių maišelių, kurių ilgis 46 cm išsitempia iki 66 cm, nesitraukia. Į vieną tinklinį maišelį telpa iki 3 kg mėsos. Tinklelis naudojamas kumpio rūkymui, jo nereikia rišti, tiesiog mėsą įdėkite į tinklinį maišelį ir kabinkite rūkykloje. Taip pat tiks pagamintiems rūkytiems produktams laikyti ar mėsai brandinti.  

Baltas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø 22 cm x 4 m

310103
5,90 €

Tinklelis mėsai (220°C) baltas, elastingas, 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, virimui, marinavimui, brandinimui bei vytinimui.

Baltas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø12,5 cm x 5 m

310105
9,90 €

Tankus tinklelis mėsai (220°C) baltas, elastingas, 12,5 cm skersmens ir 5 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį