Nitritinė druska (salietra) 100g

Nitritinė druska (salietra) 100g

410011
3,70 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Nitritinė druska (salietra) mėsai minkštinti 100g. Skirta jautienai, kiaulienai, veršienai minkštinti. Užtenka 50 kg mėsos apdoroti.

Nitritinė druska (salietra) mėsai minkštinti 100g

Skirta jautienai, kiaulienai, veršienai minkštinti.

5 - iems kg mėsos reikės:

Į 2,5 litro vandens suberkite 1 arbatinį šaukštelį maltų pipirų, 2 arbatinius šaukštelius mairūno, 2 lauro lapus, 5 žirnelius kvapiųjų pipirų, 12 žirnelių kadagio uogų, keletą gvazdikėlių, žiupsnelį kalendros ir čiobrelių (taip pat galite naudoti jau paruoštą žolelių mišinį mėsai). Virkite viską apie 10 minučių. Palaukite kol tirpalas atvės.
Į atvėsintą marinatą įpilkite 10 g kalio nitrato (salietros)  t.y. (1/2 pakuotės), 165–180 g valgomosios druskos, ir šaukštelį cukraus. Viską kruopščiai išmaišykite. Paruoštą tirpalą 100ml, švirkštu suleiskite į mėsą keliose vietose. Po to įdėkite mėsą į emaliuotą puodą ir užpilkite likusiu marinatu. Puodą uždenkite ir laikykite 7-9 dienas 4-8 °C temperatūroje, mėsą vartydami kas 2-3 dienas. Paruoštą mėsą galima virti, rūkyti, kepti ar kepti ant grotelių.

PAKELIO UŽTENKA 50 Kg MĖSOS.

Grynasis kiekis:  100 g
Sudedamosios dalys: konservantas kalio nitratas E 252

Jums taip pat gali patikti

Druska OSOLE sūdymui, marinavimui ir vytinimui...

SE897063
2,95 €

Marinavimo - sūdymo druska, tai specialiai paruoštas druskos ir nitritų mišinys, naudojamas mėsos gaminiams marinuoti. Rekomenduojama prie naminių šaltibarščių. Sūdymas yra vienas iš pagrindinių mėsos konservavimo būdų. Marinuojama druska netinka tiesioginiam vartojimui.

Bakterijų kultūra mėsai 2g

410017
3,15 €

Mėsos gaminių brandinimas ranka pasiekiamas – jau šiandien galite mėgautis savo gamintais naminiais brandintais mėsos gaminiais. Bakterijų kultūros padės paruošti mėsą, pvz., kiaulienos nugarinę, nugarinę, kumpį ar sprandinę.

Druska sūdymui, marinavimui ir vytinimui 1kg

410023
3,60 €

Sūdymo druska apsaugo mėsą nuo natūralios raudonai rožinės spalvos praradimo o svarbiausia, apsaugo produktus nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia botulino bakterijų, vystymosi. Taip pat pagreitina nitritų virtimą azoto oksidu, pagerina mėsos produktų spalvą. Tai puikus stabilizatorius. Šia druska galima apdoroti mėsą, ją ruošiant rūkymui, džiovinimui ir brandinimui.

Prieskonių mišinys tradiciniai dešrai 65g

410014
1,65 €

Druska su žolelių ir prieskonių mišiniu, puikiai tinkanti ruošiant virtas ir rūkytas dešras. Mėsa išlaiko patrauklią spalvą ir tampa mikrobiologiškai stabili. Tuo tarpu mišinyje esančios žolelės ir prieskoniai suteikia puikų skonį ir nepaprastą aromatą.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį