• Nauja
Prieskonių žolelės su druska tradicinei dešrai

Prieskonių mišinys tradiciniai dešrai 65g

410014
1,65 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Druska su žolelių ir prieskonių mišiniu, puikiai tinkanti ruošiant virtas ir rūkytas dešras. Mėsa išlaiko patrauklią spalvą ir tampa mikrobiologiškai stabili. Tuo tarpu mišinyje esančios žolelės ir prieskoniai suteikia puikų skonį ir nepaprastą aromatą.

Prieskonių mišinys tradiciniai dešrai

Druska su žolelių ir prieskonių mišiniu, puikiai tinkanti ruošiant virtas ir rūkytas dešras. Mėsa išlaiko patrauklią spalvą ir tampa mikrobiologiškai stabili. Tuo tarpu mišinyje esančios žolelės ir prieskoniai suteikia puikų skonį ir nepaprastą aromatą.

Sudedamosios dalys: nejoduota akmens druska - natrio chloridas (NaCl), žolelių ir prieskonių mišinys (granuliuoti česnakai, juodieji pipirai, mairūnas, muskatas, raudonieji aitrieji pipirai), kalio nitratas (E252).

Grynasis kiekis: 65 gr.

VARTOJIMO BŪDAS: Sprandinę, mentį ar nugarinę sumalkite per 12 mm dydžio mėsmalės antgalį (metalinį sietelį), o šoninę per 8 mm antgalį (metalinį sietelį). Jautieną rekomenduojama sumalti du kartus per mažiausio dydžio antgalį. Į jautieną įpilkite 100 ml virinto šalto vandens ir gerai viską išmaišykite. Po to paruoštas mėsos mases sukratykite į vieną indą, taip pat prieskonių mišinį tradiciniai dešrai ir gerai viską išmaišykite. Palikite šaldytuve 24 val. Kiaulienos žarnas pasiruoškite prieš 20 minučių, išimant mėsą iš šaldytuvo. Kruopščiai jas nuplaukite ir palikite šiltame vandenyje. Galite naudoti ir valgomus kolageno apvalkalus dešroms jų specialiai ruošti nereikia. Išėmę mėsą dar truputį ją išminkykite, tada paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite. Užpildykite žarnas paruoštu įdaru. Palikite dešrą 1-2 valandas džiūti kambario temperatūroje. Išdžiovinus dedame dešrą į rūkyklą ir rūkome 50–60 °C temperatūroje 1,5 valandos (kol ji tampa auksinė). Praėjus šiam laikui, dešrą maždaug 15 minučių plikykite 75 °C.

Susiję produktai

Horizontalus dešros kimšimo aparatas 3kg

311003
75,00 €
Horizontalus dešros kimšimo aparatas 3kg, , Rankinis dešros kimšimo aparatas, puikiai tinkantis kiekvienam mėsos vytinimo namuose entuziastui., Jį lengva naudoti, todėl jis puikiai tinka naminių mėsų kietėjimui, taip pat mažoms skerdykloms ar maitinimo įm

FRESH 7m/28mm (170°C) Valgomas kolageno...

51108
3,20 €

28 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių ir dešrų gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos, verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.  

Džiovintos kiaulių žarnos, dydis Ø 65mm/30cm- 4vnt

310620
10,40 € -1,00 € 9,40 €

Džiovintų kiaulių žarnos, dydis 65 mm/ 30 cm. Džiovintos žarnos yra naujoviškas, 100% natūralus produktas. Apvalkalai pagaminti iš kelių sluoksnių geriausios kokybės kiaulienos žarnų. Iš jų galite ruošti namines dešreles ir kitą perdirbtą mėsą.

FRESH 15m/21mm (170°C) Valgomas kolageno...

51115
5,60 €

21 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos, verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.  

Jums taip pat gali patikti

Druska sūdymui, marinavimui ir vytinimui 1kg

410023
3,60 €

Sūdymo druska apsaugo mėsą nuo natūralios raudonai rožinės spalvos praradimo o svarbiausia, apsaugo produktus nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia botulino bakterijų, vystymosi. Taip pat pagreitina nitritų virtimą azoto oksidu, pagerina mėsos produktų spalvą. Tai puikus stabilizatorius. Šia druska galima apdoroti mėsą, ją ruošiant rūkymui, džiovinimui ir brandinimui.

Bakterijų kultūra mėsai 2g

410017
3,15 €

Mėsos gaminių brandinimas ranka pasiekiamas – jau šiandien galite mėgautis savo gamintais naminiais brandintais mėsos gaminiais. Bakterijų kultūros padės paruošti mėsą, pvz., kiaulienos nugarinę, nugarinę, kumpį ar sprandinę.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį