DRUSKA MĖSOS SŪDYMUI Vit-C 400 g.

410020
1,95 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

DRUSKA MĖSOS SŪDYMUI, MARINAVIMUI IR VYTINIMUI SU ANTIOKSIDANTU

DRUSKA MĖSOS SŪDYMUI, MARINAVIMUI IR VYTINIMUI SU ANTIOKSIDANTU

Tai nejoduotos išgarintos valgomosios druskos ir natrio nitrito (nitrito) mišinys. Sūdymo druska apsaugo mėsą nuo natūralios raudonai rožinės spalvos praradimo o svarbiausia, apsaugo produktus nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia botulino bakterijų, vystymosi. Pridėjus į druską antioksidantų, sumažėja likutinio nitrito kiekis, veiksmingai ribojamas nitrozaminų susidarymas. Pagreitina nitritų virtimą azoto oksidu, pagerina mėsos produktų spalvą. Tai taip pat puikus stabilizatorius. Ši druska taip pat leis apdoroti mėsą, pvz., rūkymo, džiovinimo ir brandinimo metu. 

SAVYBĖS

Išlaiko mikrobiologinį saugumą – apsaugos jūsų paruoštus mėsos produktus nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia Clostridium botulinum – botulino bakterijų, vystymosi.

Išryškina natūralią mėsos gaminių spalvą – galite lengvai ir efektyviai apsaugoti savo gaminius nuo natūralios ir apetitą keliančios raudonai rožinės spalvos praradimo.

Sausam ir šlapiam sūdymui – pasirenkate patogiausią mėsos sūdymo būdą.

Lengva naudoti – ant pakuotės rasite trumpą ir aiškią naudojimo instrukciją.

Saugus sveikatai – gaminys atitinka visus saugos standartus.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA ruošiant 1 kg mėsos:

Šlapias sūdymas:  58-65 g sūdymo druskos užpilkite 1 litru šalto vandens, įberkite 4 g cukraus ir mėgstamų prieskonių. Mėsą marinate laikykite 7-14 dienų šaldytuve.

Sausas mėsos gabalėlių sūdymas: mėsą įtrinkite 18-25 g sūdymo druskos ir mėgstamais prieskoniais. Laikyti šaldytuve 3-7 dienas, atsižvelgiant į tai, kad geriausi rezultatai pasiekiami laikantis taisyklės: 1 cm mėsos storio = 1 marinavimo diena.

Sausas dešrų sūdymas: į 1 kg maltos mėsos įberkite 13-17 g sūdymo druskos ir mėgstamų prieskonių. Paruoštą mišinį palikite šaldytuve 1 dieną.

Sudedamosios dalys: nejoduota druska, lipnumą reguliuojanti medžiaga: E536, natrio nitritas, antioksidantas: natrio askorbatas (0,3%)

Grynasis kiekis: 400 g.

Susiję produktai

Sūdytu mėsos gaminių aprišimo replės + 60...

313313
18,20 €

Sūdytų mėsos gaminių aprišimo replės + 60 aprišimo žiedų. Nepamainoma pagalba virtuvėje - mėsos aprišimo įrankis palengvina specialių žiedų uždėjimą ant mėsos tinklelių, natūralių bei dirbtinių apvalkalų ruošiant mėsą ir dešras rūkymui.

Druskos,druskingumo matuoklis

405558
7,00 €
Druskos,druskingumo matuoklis, , Dabar galite suteikti sau galimybę išmatuoti druskos koncentraciją tirpaluose. Nepraleiskite progos! Matuojant druskos koncentraciją sūryme, naudojant sūrymo matuoklį, išpilkite tiriamą sūrymą į siaurą cilindrą tie
Jums taip pat gali patikti

Bakterijų kultūra dešrai 2g

410016
3,15 €

Puikiai parinktos bakterijų kultūros leidžia greitai ir saugiai brandinti namines dešreles, tokias kaip chorizo ​​ar salami. Šios bakterijų kultūros taip pat apsaugo paruoštus produktus nuo kenksmingų bakterijų dauginimosi ir suteikia būdingą brandinamų dešrų skonį bei aromatą. Vieno buteliuko pakanka 10 kg mėsos.

Sūdytu mėsos gaminių aprišimo replės + 60...

313313
18,20 €

Sūdytų mėsos gaminių aprišimo replės + 60 aprišimo žiedų. Nepamainoma pagalba virtuvėje - mėsos aprišimo įrankis palengvina specialių žiedų uždėjimą ant mėsos tinklelių, natūralių bei dirbtinių apvalkalų ruošiant mėsą ir dešras rūkymui.

VYŠNIOS medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g

780842
3,20 €

Natūralios vyšnios medienos drožlės, skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymui bei grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų mėsos ir žuvies patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso raudoną spalvą.

Baltas tinklelis mėsai Ø22 cm - 50m (220°C)

22450
18,50 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 22 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Kumpio viryklė 1,5 kg

313015
34,25 €

Prietaisas tinka visų tipų viryklėms. Su šia virykle galima paruošti vienu užpildymu ne daugiau kaip 1,5 kg mėsos. Tai gali būti garuose troškinta mėsa – klasikiniai kumpiai, vyniotiniai, įvairūs mėsos gaminiai su daržovėmis ar grybai, taip pat vegetariški patiekalai.

Tinklelis mėsai (125°C) Ø 22 cm x 4 m

310114
5,80 €

Tinklelis mėsai (125°C) 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui. Dėl specialių gijų įvijimo į tinklą tinklas pasižymi labai dideliu mechaniniu stiprumu ir elastingumu. 

FRESH 15m/28mm (170°C) Valgomas kolageno...

51109
6,00 €

28 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos, verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.  

Baltas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø12,5 cm x 5 m

310105
9,90 €

Tankus tinklelis mėsai (220°C) baltas, elastingas, 12,5 cm skersmens ir 5 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

Druska sūdymui, marinavimui ir vytinimui 1kg

410023
3,60 €

Sūdymo druska apsaugo mėsą nuo natūralios raudonai rožinės spalvos praradimo o svarbiausia, apsaugo produktus nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia botulino bakterijų, vystymosi. Taip pat pagreitina nitritų virtimą azoto oksidu, pagerina mėsos produktų spalvą. Tai puikus stabilizatorius. Šia druska galima apdoroti mėsą, ją ruošiant rūkymui, džiovinimui ir brandinimui.

Raudonas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø18 cm x 3 m

310115
6,30 €

Tinklelis mėsai (220°C) elastingas, labai tvirtas, raudonos - grietinėlės spalvos, 18 cm pločio ir 3 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

Juodas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø 18 cm x 5 m

310106
4,60 €

Juodas tinklelis mėsai, atsparumas karščiui 220°C, skersmuo 18 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį