Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
·Prie dangtelio pritvirtinta profiliuota plieninė vielinė kabykla, trikampio formos, kuri leidžia patogiai pakabinti rūkomą mėsą ir neleidžia joms judėti.
·Galimybė naudoti kepsninę ant nuvarvėjimo padėklo arba pakabintą ant kabliukų.
·Lengvas rūkymo dalių surinkimas ir išmontavimas.
·Lengvas įrenginio valdymas.
·Rankenos puodo šonuose ir dangtelyje.
·Du atskiri padėklai – vienas medienos drožlėms, lašėjimo padėklas, atskirtas plieninės vielos sieteliu.
Rinkinį sudaro:
1) puodas su 4 skląsčiais ir 2 laikikliais
2) tarpine su laikikliu, bei surinkimo detalėmis (varžtai, sandarinimo poveržlės ir veržlės – po 2 vnt.).
3) dūmų išleidimo žarnos vamzdis su silikonine tarpine ir tvirtinimo veržle
4) žarna (3 m)
5) termometras (0-250°C) su veržle, poveržle ir tarpine
6) kabykla rūkomiems gaminiams, surinkimo detalės (silikoninės tarpinės ir veržlės - po 3 vnt.)
7) medžio drožlių padėklas
8) trikampio formos laikiklis iš plieninės vielos – dedama po nuvarvėjimo padėklu
9) nuvarvėjimo padėklas
10) grilis
11) S formos kabliukai (3 vnt.)
12) vartotojo vadovas
Techninė charakteristika
·Rūkyklos talpa: 35 l
·Maksimalus bendras pakabinamo turinio svoris: 8 kg
·Puodo aukštis be dangčio: 500 mm
·Dugno skersmuo: 292 mm
Norint išgauti atitinkamą rūkomų produktų spalvą ir praturtinantį jų aromatą, būtina rūkymui naudoti atitinkamas medžio drožles (užtenka 50 - 100 g).
Stiklinė, slėginė, 450 g talpos kumpio viryklė. Šio prietaiso dėka galėsite paruošti naminį kumpį, paukštieną ar žuvies troškinius, užtepėles ir paštetus bei kitus patiekalus. Taip pat galite laikyti mėsos gaminį šaldytuve stiklinėje kumpio viryklėje.
Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 16 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.
Juodas tinklelis mėsai, atsparumas karščiui 220°C, skersmuo 18 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.
Mėsos gaminių brandinimas ranka pasiekiamas – jau šiandien galite mėgautis savo gamintais naminiais brandintais mėsos gaminiais. Bakterijų kultūros padės paruošti mėsą, pvz., kiaulienos nugarinę, nugarinę, kumpį ar sprandinę.
Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 22 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.
21 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos,verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.
Nevalgomas kolageno apvalkalai Ø55 - 4m 100°C. Aukštos kokybės dirbtinių baltymų dešrų apvalkalas, turintis Nacionalinio higienos instituto sertifikatą, leidžiantį greitai ir paprastai paruošti naminę perdirbtą mėsą. Apvalkalas tinkamas sąlyčiui su maistu,
Sūdytų mėsos gaminių aprišimo replės + 60 aprišimo žiedų. Nepamainoma pagalba virtuvėje - mėsos aprišimo įrankis palengvina specialių žiedų uždėjimą ant mėsos tinklelių, natūralių bei dirbtinių apvalkalų ruošiant mėsą ir dešras rūkymui.
Žiedai yra papildomas produktas, skirtas aprišimo replėms (kodas 313313). Žiedai tai alternatyva špagatui, skirti užspausti prikimštus apvalkalų galus ar prikimštus tinklelių galus.