Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
·Prie dangtelio pritvirtinta profiliuota plieninė vielinė kabykla, trikampio formos, kuri leidžia patogiai pakabinti rūkomą mėsą ir neleidžia joms judėti.
·Galimybė naudoti kepsninę ant nuvarvėjimo padėklo arba pakabintą ant kabliukų.
·Lengvas rūkymo dalių surinkimas ir išmontavimas.
·Lengvas įrenginio valdymas.
·Rankenos puodo šonuose ir dangtelyje.
·Du atskiri padėklai – vienas medienos drožlėms, lašėjimo padėklas, atskirtas plieninės vielos sieteliu.
Rinkinį sudaro:
1) puodas su 4 skląsčiais ir 2 laikikliais
2) tarpine su laikikliu, bei surinkimo detalėmis (varžtai, sandarinimo poveržlės ir veržlės – po 2 vnt.).
3) dūmų išleidimo žarnos vamzdis su silikonine tarpine ir tvirtinimo veržle
4) žarna (3 m)
5) termometras (0-250°C) su veržle, poveržle ir tarpine
6) kabykla rūkomiems gaminiams, surinkimo detalės (silikoninės tarpinės ir veržlės - po 3 vnt.)
7) medžio drožlių padėklas
8) trikampio formos laikiklis iš plieninės vielos – dedama po nuvarvėjimo padėklu
9) nuvarvėjimo padėklas
10) grilis
11) S formos kabliukai (3 vnt.)
12) vartotojo vadovas
Techninė charakteristika
·Rūkyklos talpa: 35 l
·Maksimalus bendras pakabinamo turinio svoris: 8 kg
·Puodo aukštis be dangčio: 500 mm
·Dugno skersmuo: 292 mm
Norint išgauti atitinkamą rūkomų produktų spalvą ir praturtinantį jų aromatą, būtina rūkymui naudoti atitinkamas medžio drožles (užtenka 50 - 100 g).
Tinklelis mėsai (220°C) baltas, elastingas, 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, virimui, marinavimui, brandinimui bei vytinimui.
Natūralios vyšnios medienos drožlės, skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymui bei grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų mėsos ir žuvies patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso raudoną spalvą.
Tinklelis mėsai su etikete (125°C) 15 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.
28 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių ir dešrų gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos,verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.
Tinklelis mėsai (220°C) elastingas, labai tvirtas, raudonos - grietinėlės spalvos, 18 cm pločio ir 3 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.
Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 16 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.
Kabinamas tinklelis mėsai, pakuotėje 3 vnt. tinklinių maišelių, kurių ilgis 46 cm išsitempia iki 66 cm, nesitraukia. Į vieną tinklinį maišelį telpa iki 3 kg mėsos. Tinklelis naudojamas kumpio rūkymui, jo nereikia rišti, tiesiog mėsą įdėkite į tinklinį maišelį ir kabinkite rūkykloje. Taip pat tiks pagamintiems rūkytiems produktams laikyti ar mėsai brandinti.
Aukštos kokybės, dirbtinių baltymų, nevalgomas kolageno apvalkalas Ø65 - 4m (90°C), turintis Nacionalinio higienos instituto sertifikatą, leidžiantį greitai ir paprastai paruošti naminę perdirbtą mėsą. Apvalkalas tinkamas sąlyčiui su maistu,
100 % natūrali buko mediena, išgaunama iš švarių ir ekologiškų teritorijų. Medienos drožlės yra be jokių impregnantų ar konservantų, taip pat neturi dulkių dalelių. Tai – profesionalus pasirinkimas, užtikrinantis puikų skonį, aromatą ir išvaizdą rūkant ar grilinant paukštieną, jautieną, kiaulieną, ėrieną, žvėrieną ar žuvį.
21 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos,verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.
Mėsos gaminių brandinimas ranka pasiekiamas – jau šiandien galite mėgautis savo gamintais naminiais brandintais mėsos gaminiais. Bakterijų kultūros padės paruošti mėsą, pvz., kiaulienos nugarinę, nugarinę, kumpį ar sprandinę.
Kabinamas tinklelis mėsai, pakuotėje 3 vnt tinklinių maišelių, kurių ilgis 42 cm. Į vieną tinklinį maišelį telpa 1.5 kg mėsos. Tinklelis naudojamas kumpio rūkymui, jo nereikia rišti, tiesiog mėsą įdėkite į tinklinį maišelį ir kabinkite rūkykloje. Taip pat tiks pagamintiems rūkytiems produktams laikyti ar mėsai brandinti.
Tinklelis mėsai (125°C) 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui. Dėl specialių gijų įvijimo į tinklą tinklas pasižymi labai dideliu mechaniniu stiprumu ir elastingumu.
Žiedai tinkami naudoti su aprišimo replėmis (kodas 313313). Žiedai tai alternatyva špagatui, skirti užspausti prikimštus apvalkalų galus ar prikimštus tinklelių galus.