Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
Produktas tinka visų tipų viryklėms. Su šiuo virimo aparatu galima paruošti ne daugiau kaip 1,5 kg mėsos. Tai gali būti garuose troškinta mėsa – klasikiniai kumpiai (vytinti ir nevytinti), vyniotiniai, pietų mėsa, mėsos gaminiai su daržovėmis, džiovinti vaisiai, grybai, taip pat veganiški pyragai
Kumpio virimo aparatas 1,5 kg su puodu vandeniui
313016
65,15 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 2-6 d.d.
Produktas tinka visų tipų viryklėms. Su šiuo virimo aparatu galima paruošti ne daugiau kaip 1,5 kg mėsos. Tai gali būti garuose troškinta mėsa – klasikiniai kumpiai (vytinti ir nevytinti), vyniotiniai, pietų mėsa, mėsos gaminiai su daržovėmis, džiovinti vaisiai, grybai, taip pat veganiški pyragai
Produktas tinka visų tipų viryklėms. Su šiuo virimo aparatu galima paruošti ne daugiau kaip 1,5 kg mėsos. Tai gali būti garuose troškinta mėsa – klasikiniai kumpiai (vytinti ir nevytinti), vyniotiniai, pietų mėsa, mėsos gaminiai su daržovėmis, džiovinti vaisiai, grybai, taip pat veganiški pyragai.
Ši slėginė kumpio viryklė pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, skirtų sąlyčiui su maistu. Produktas yra užregistruotas Europos patentų tarnyboje.
Puodas sugraduotas ant vidinės sienelės padedančios pripildyti iki pageidaujamo tūrio, taip pat ir naudojant kartu su virykle. Komplekte esantis flanšas sumažina vandens nuostolius, susijusius su garavimu. Dėl tinkamos konstrukcijos viryklė remiasi įsistato į dangtį ir neliečia puodo dugno, ko dėka vanduo apgaubia viryklę, kuri optimizuoja nustatyto veikimo efektyvumą. Į komplektą įeina du termometrai: pirmasis skirtas mėsos temperatūrai patikrinti viryklėje, antrasis vandens temperatūrai matuoti.
Rinkinį sudaro 6 elementai:
- 4 l puodas - suderinamas su visų rūšių viryklėmis,
- flanšas,
- greitpuodžiu, kurio talpa 1,5 kg,
- maisto ruošimo maišeliai (10 vnt.)
- du termometrai – vienas mėsos temperatūrai slėginėje kumpio viryklėje stebėti, kitas – vandens temperatūrai matuoti.
Mėsos minkštiklis, Puikiai tinka paruošti sultingus kepsnius. Tai daro mėsą švelnią ir subtilią. Ergonomiška forma leidžia pradurti be pastangų, Korpuso aukštis: 19 cm, Paviršiaus su adatomis skersmuo - 5cm, pjovimo briaunos pagamintos iš aukštos kokybė
Sūdymo druska apsaugo mėsą nuo natūralios raudonai rožinės spalvos praradimo o svarbiausia, apsaugo produktus nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia botulino bakterijų, vystymosi. Taip pat pagreitina nitritų virtimą azoto oksidu, pagerina mėsos produktų spalvą. Tai puikus stabilizatorius. Šia druska galima apdoroti mėsą, ją ruošiant rūkymui, džiovinimui ir brandinimui.
Baltas tinklelis KOJINĖ mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 12,5 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.
Žiedai yra papildomas produktas, skirtas aprišimo replėms (kodas 313313). Žiedai tai alternatyva špagatui, skirti užspausti prikimštus apvalkalų galus ar prikimštus tinklelių galus.
Žiedai tinkami naudoti su aprišimo replėmis (kodas 313313). Žiedai tai alternatyva špagatui, skirti užspausti prikimštus apvalkalų galus ar prikimštus tinklelių galus.
28 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių ir dešrų gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos,verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.
17 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. Su šiuo apvalkalu dešreles galima vytinti ir rūkyti 80°C temperatūroje.
17 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. Su šiuo apvalkalu dešreles galima vytinti ir rūkyti 80°C temperatūroje.
Nevalgomas kolageno apvalkalai Ø55 - 4m 100°C. Aukštos kokybės dirbtinių baltymų dešrų apvalkalas, turintis Nacionalinio higienos instituto sertifikatą, leidžiantį greitai ir paprastai paruošti naminę perdirbtą mėsą. Apvalkalas tinkamas sąlyčiui su maistu,
Aukštos kokybės, 60 mm skersmens nevalgomas kolageno apvalkalas vytintų, rūkytų dešrų gamybai. Su šiuo apvalkalu dešras galima vytinti ar rūkyti iki 40°C temperatūroje.
21 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos,verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.