Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
Šios natūralios ąžuolo ir alksnio medienos drožlės yra puikus pasirinkimas žuvies rūkymui ir kepimui. Naudojant šias drožles, žuvies produktai įgaus norimą, sodrų aromatą, puikų skonį ir gražią aukso geltonumo spalvą.
Ąžuolo/Alksnio medienos drožlės žuvies rūkymui/kepimui 450g
780839
2,90 €
Su mokesčiais
Šios natūralios ąžuolo ir alksnio medienos drožlės yra puikus pasirinkimas žuvies rūkymui ir kepimui. Naudojant šias drožles, žuvies produktai įgaus norimą, sodrų aromatą, puikų skonį ir gražią aukso geltonumo spalvą.
Ąžuolo ir Alksnio Medienos Drožlės Žuvies Rūkymui ir Kepimui
Šios natūralios ąžuolo ir alksnio medienos drožlės yra puikus pasirinkimas žuvies rūkymui ir kepimui. Naudojant šias drožles, žuvies produktai įgaus norimą, sodrų aromatą, puikų skonį ir gražią aukso geltonumo spalvą.
Pagrindinės savybės:
·100 % natūrali ąžuolo ir alksnio mediena, kilusi iš švarių ir nesusiteršusių aplinkų.
·Be impregnavimo medžiagų ir konservantų, be dulkių frakcijų, todėl drožlės yra švarios ir saugios naudoti.
·Profesionalūs rūkymo ir kepimo rezultatai – puikiai tinka žuvies, taip pat ir kitų mėsos rūšių, tokių kaip paukštiena, jautiena, kiauliena, ėriena, žvėriena, paruošimui.
·Optimalus drėgmės kiekis – mažesnis nei 11 %, todėl drožlės lengvai užsidega ir generuoja gausų dūmą, užtikrinant tolygų ir efektyvų rūkimą.
·Saugios ir kruopščiai paruoštos – atitinka aukščiausius kokybės standartus, kad patenkintų net ir pačių reikliausių rūkytų produktų mėgėjų lūkesčius.
Klasė 8 (vidutinė frakcija, 6–8 mm): Dėl šio dydžio drožlės puikiai tinka tiek mažoms, tiek didelioms rūkykloms, užtikrinant stabilų ir tolygų dūmų paskirstymą viso proceso metu.
Pakuotės kiekis 450 g kiekio užteks kelioms valandoms rūkymo ar kepimo, priklausomai nuo įrangos ir maisto kiekio. Nebesijaudinkite, kad drožlių pritrūks ruošiant savo mėgstamus žuvies patiekalus!
Naudojimo būdas:
Grilinimui: Paskleiskite 2 cm storio drožlių sluoksnį aplink įkaitusias žarijas – nedėkite tiesiai ant žarijų, nes drožlės greitai sudegs. Norėdami sukurti daugiau dūmų, galite šiek tiek sudrėkinti drožles vandeniu. Po maisto sudėjimo į grilį, uždenkite dangtį ir kepkite nuo 10 iki 30 minučių, priklausomai nuo žuvies rūšies ir dydžio.
Rūkymui: Priklausomai nuo turimos rūkymo įrangos, drožles dėkite į dūmų generatorių arba į pačią rūkytuvą, į tam skirtą talpą, arba aplink įkaitusią medieną ugniakure. Naudojant dūmų generatorių, pasiekiami profesionalūs rezultatai su puikiu skoniu, aromatu ir spalva.
Laikymo sąlygos: Drožles laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, kad užtikrintumėte ilgalaikį jų kokybės išsaugojimą.
Aukštos kokybės nešiojama rūkykla. Pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kurioje galima rūkyti mėsą, žuvį, sūrį, kiaušinius ir dešras. Dėl mažos formos galite naudoti balkone ar terasoje, kieme ar keliaujant, pvz. stovyklavietėje.
Elektrinė rūkykla skirta rūkymui ir kepimui be skiedrų, taip pat gali būti naudojama kaip orkaitė. Lengva nešioti ir naudoti – dėl dydžio, svorio ir nešiojimo rankenos. Rūkyklą nesunkiai pasiimsite su savimi į kelionę.
Natūralios alksnio ir buko medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.
Natūralios alksnio ir bukmedžio medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.
Natūralios vyšnios medienos drožlės, skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymui bei grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų mėsos ir žuvies patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso raudoną spalvą.
Aukštos kokybės slyvų medienos drožlės, skirtos naudoti kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl savo savybių jos suteikia gaminiams sodrų, norimą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią rudai raudoną spalvą.
100 % natūrali buko mediena, išgaunama iš švarių ir ekologiškų teritorijų. Medienos drožlės yra be jokių impregnantų ar konservantų, taip pat neturi dulkių dalelių. Tai – profesionalus pasirinkimas, užtikrinantis puikų skonį, aromatą ir išvaizdą rūkant ar grilinant paukštieną, jautieną, kiaulieną, ėrieną, žvėrieną ar žuvį.
Aukštos kokybės alksnio medienos drožlės, skirtos naudoti rūkymo ir grilinimo metu. Puikiai tinka kiaulienos, jautienos, paukštienos, žuvies, ėrienos ir žvėrienos gamybai – suteikia patiekalams sodrų, pageidaujamą aromatą, malonų skonį bei patrauklią rudai raudoną spalvą.