Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
Aukštos kokybės slyvų medienos drožlės, skirtos naudoti kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl savo savybių jos suteikia gaminiams sodrų, norimą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią rudai raudoną spalvą.
Slyvos medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g
780837
3,20 €
Su mokesčiais
Aukštos kokybės slyvų medienos drožlės, skirtos naudoti kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl savo savybių jos suteikia gaminiams sodrų, norimą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią rudai raudoną spalvą.
Slyvų medienos drožlės rūkymui – sodrus aromatas ir išskirtinis skonis kiaulienai
Aukštos kokybės slyvų medienos drožlės, skirtos naudoti kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl savo savybių jos suteikia gaminiams sodrų, norimą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią rudai raudoną spalvą.
100 % natūrali slyvų mediena, gaunama iš švarių ir nepažeistų aplinkos teritorijų.
Be jokių impregnantų ar konservantų, be dulkių frakcijų.
Tinkamos profesionaliam rūkymo ir kepimo rezultatui pasiekti.
Užtikrina puikų skonį, kvapą ir išvaizdą ruošiant kiaulieną, bet taip pat tinka ir kitiems mėsos bei žuvies patiekalams.
Optimalus drėgmės lygis – mažiau nei 11 %, todėl drožlės lengvai užsidega ir efektyviai dūmija.
Saugus, švarus, kruopščiai paruoštas produktas, atitinkantis net reikliausių rūkytos mėsos ir grilio patiekalų mėgėjų lūkesčius.
8 klasės drožlės (vidutinė frakcija, 6–8 mm) – puikiai tinka tiek mažoms, tiek didelioms rūkykloms.
Pakuotės kiekio 450 g – pakanka kelioms valandoms rūkymo (priklausomai nuo naudojamos įrangos). Dėl šio kiekio jums nereikės nerimauti, kad drožlių pritrūks rūkymo proceso metu.
Naudojimo būdas:
Grilinimas: Aplink įkaitusias žarijas paskleiskite apie 2 cm storio drožlių sluoksnį, bet nedėkite jų tiesiai ant žarijų, nes jos sudegs per greitai. Norėdami išgauti daugiau dūmų, drožles galite šiek tiek sudrėkinti vandeniu. Uždenkite grilį iškart po to, kai sudėsite maistą. Kepimo laikas – 10–30 minučių, priklausomai nuo mėsos rūšies ir dydžio.
Rūkymas: Drožles dėkite į tam skirtą rūkytuvo vietą ar dūmų generatorių, arba aplink įkaitusią medieną ugniakure. Naudojant su dūmų generatoriumi, pasiekiamas profesionalus skonis, kvapas ir spalva.
Laikymas: drožles laikykite sausoje ir vėsioje vietoje.
Aukštos kokybės nešiojama rūkykla. Pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kurioje galima rūkyti mėsą, žuvį, sūrį, kiaušinius ir dešras. Dėl mažos formos galite naudoti balkone ar terasoje, kieme ar keliaujant, pvz. stovyklavietėje.
Elektrinė rūkykla skirta rūkymui ir kepimui be skiedrų, taip pat gali būti naudojama kaip orkaitė. Lengva nešioti ir naudoti – dėl dydžio, svorio ir nešiojimo rankenos. Rūkyklą nesunkiai pasiimsite su savimi į kelionę.
Aukštos kokybės alksnio medienos drožlės, skirtos naudoti rūkymo ir grilinimo metu. Puikiai tinka kiaulienos, jautienos, paukštienos, žuvies, ėrienos ir žvėrienos gamybai – suteikia patiekalams sodrų, pageidaujamą aromatą, malonų skonį bei patrauklią rudai raudoną spalvą.
Natūralios alksnio ir buko medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.
Natūralios alksnio ir bukmedžio medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.
100 % natūrali buko mediena, išgaunama iš švarių ir ekologiškų teritorijų. Medienos drožlės yra be jokių impregnantų ar konservantų, taip pat neturi dulkių dalelių. Tai – profesionalus pasirinkimas, užtikrinantis puikų skonį, aromatą ir išvaizdą rūkant ar grilinant paukštieną, jautieną, kiaulieną, ėrieną, žvėrieną ar žuvį.
Natūralios vyšnios medienos drožlės, skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymui bei grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų mėsos ir žuvies patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso raudoną spalvą.
Šios natūralios ąžuolo ir alksnio medienos drožlės yra puikus pasirinkimas žuvies rūkymui ir kepimui. Naudojant šias drožles, žuvies produktai įgaus norimą, sodrų aromatą, puikų skonį ir gražią aukso geltonumo spalvą.