Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
Aukštos kokybės alksnio medienos drožlės, skirtos naudoti rūkymo ir grilinimo metu. Puikiai tinka kiaulienos, jautienos, paukštienos, žuvies, ėrienos ir žvėrienos gamybai – suteikia patiekalams sodrų, pageidaujamą aromatą, malonų skonį bei patrauklią rudai raudoną spalvą.
Alksnio medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g
780836
2,90 €
Su mokesčiais
Aukštos kokybės alksnio medienos drožlės, skirtos naudoti rūkymo ir grilinimo metu. Puikiai tinka kiaulienos, jautienos, paukštienos, žuvies, ėrienos ir žvėrienos gamybai – suteikia patiekalams sodrų, pageidaujamą aromatą, malonų skonį bei patrauklią rudai raudoną spalvą.
Alksnio medienos drožlės rūkymui – natūralus aromatas, išraiškingas skonis, puiki spalva
Aukštos kokybės alksnio medienos drožlės, skirtos naudoti rūkymo ir grilinimo metu. Puikiai tinka kiaulienos, jautienos, paukštienos, žuvies, ėrienos ir žvėrienos gamybai – suteikia patiekalams sodrų, pageidaujamą aromatą, malonų skonį bei patrauklią rudai raudoną spalvą.
100 % natūrali alksnio mediena, kilusi iš švarių aplinkos regionų.
Be jokių impregnantų ar konservantų, be dulkių frakcijų.
Užtikrina profesionalius rezultatus rūkymo ir kepimo metu.
Tinkamos visų pagrindinių mėsos ir žuvies rūšių skoniui pagerinti.
Optimalus drėgmės kiekis – mažiau nei 11 % – greitam uždegimui ir efektyviam dūmų išsiskyrimui.
Saugios, švarios ir kruopščiai paruoštos – atitiks net reikliausių rūkytų ar grilyje keptų patiekalų mėgėjų lūkesčius.
Klasė 8 – vidutinė frakcija (6–8 mm): dėl universalaus dydžio drožlės puikiai tinka tiek mažiems, tiek dideliems rūkykloms.
Pakuotės kiekis: 450 g – pakanka kelioms valandoms rūkymo (priklausomai nuo naudojamos įrangos). Su šiomis drožlėmis nereikės nerimauti, kad jų pritrūksite viduryje proceso.
Naudojimas:
Grilinimui: Aplink įkaitusias žarijas paskleiskite maždaug 2 cm storio drožlių sluoksnį – nedėkite tiesiai ant žarijų, nes jos tuoj pat sudegs. Siekiant intensyvesnio dūmo efekto, galite šiek tiek sudrėkinti drožles vandeniu. Įdėjus maistą, iš karto uždenkite grilio dangtį. Kepimo trukmė – 10–30 minučių, priklausomai nuo mėsos rūšies ir dydžio.
Rūkimui: Priklausomai nuo turimos rūkymo įrangos, drožles dėkite į dūmų generatorių, į tam skirtą talpą arba į ugniakurą – aplink žarijas. Naudojant su dūmų generatoriumi pasiekiamas geriausias skonis, aromatas ir patiekalo spalva.
Aukštos kokybės nešiojama rūkykla. Pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kurioje galima rūkyti mėsą, žuvį, sūrį, kiaušinius ir dešras. Dėl mažos formos galite naudoti balkone ar terasoje, kieme ar keliaujant, pvz. stovyklavietėje.
Elektrinė rūkykla skirta rūkymui ir kepimui be skiedrų, taip pat gali būti naudojama kaip orkaitė. Lengva nešioti ir naudoti – dėl dydžio, svorio ir nešiojimo rankenos. Rūkyklą nesunkiai pasiimsite su savimi į kelionę.
Šios natūralios ąžuolo ir alksnio medienos drožlės yra puikus pasirinkimas žuvies rūkymui ir kepimui. Naudojant šias drožles, žuvies produktai įgaus norimą, sodrų aromatą, puikų skonį ir gražią aukso geltonumo spalvą.
Natūralios alksnio ir bukmedžio medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.
100 % natūrali buko mediena, išgaunama iš švarių ir ekologiškų teritorijų. Medienos drožlės yra be jokių impregnantų ar konservantų, taip pat neturi dulkių dalelių. Tai – profesionalus pasirinkimas, užtikrinantis puikų skonį, aromatą ir išvaizdą rūkant ar grilinant paukštieną, jautieną, kiaulieną, ėrieną, žvėrieną ar žuvį.
Aukštos kokybės slyvų medienos drožlės, skirtos naudoti kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl savo savybių jos suteikia gaminiams sodrų, norimą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią rudai raudoną spalvą.
Natūralios alksnio ir buko medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.
Natūralios vyšnios medienos drožlės, skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymui bei grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų mėsos ir žuvies patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso raudoną spalvą.