Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
Natūralios vyšnios medienos drožlės, skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymui bei grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų mėsos ir žuvies patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso raudoną spalvą.
VYŠNIOS medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g
780842
3,20 €
Su mokesčiais
Natūralios vyšnios medienos drožlės, skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymui bei grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų mėsos ir žuvies patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso raudoną spalvą.
Vyšnios medienos drožlės skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies Rūkymui bei Grilinimui
Natūralios vyšnios medienos drožlės, skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymui bei grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų mėsos ir žuvies patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso raudoną spalvą.
Pagrindinės savybės:
100 % natūrali vyšnios mediena, kilusi iš švarių aplinkos teritorijų.
Be impregnavimo medžiagų ir konservantų, be dulkių frakcijų – užtikrina švarą ir saugumą.
Profesionalūs rūkymo ir kepimo rezultatai – puikiai tinka paukštienos, jautienos, kiaulienos, ėrienos, žvėrienos ir žuvies paruošimui.
Optimalus drėgmės kiekis – mažesnis nei 11 %, todėl drožlės lengvai užsidega ir generuoja gausų dūmą, užtikrinant tolygų ir efektyvų rūkimą.
Saugios, švarios ir kruopščiai paruoštos – atitinka aukščiausius kokybės standartus, patenkins net ir pačių reikliausių rūkytų ir grilyje keptų patiekalų mėgėjų lūkesčius.
Klasė 10 (didelių frakcijų, 9–12 mm): dėl šio dydžio drožlės puikiai tinka didelėms rūkykloms, užtikrinant stabilų ir tolygų dūmų paskirstymą viso proceso metu.
Pakuotės kiekio 450 g užteks kelioms valandoms rūkymo (priklausomai nuo naudojamos įrangos).
Naudojimo būdas:
Grilinimui: Paskleiskite 2 cm storio drožlių sluoksnį aplink įkaitusias žarijas – nedėkite tiesiai ant žarijų, nes drožlės greitai sudegs. Norėdami gauti daugiau dūmų, drožles galite šiek tiek sudrėkinti vandeniu. Po maisto sudėjimo į grilį, uždenkite dangtį ir kepkite nuo 10 iki 30 minučių, priklausomai nuo mėsos tipo ir dydžio.
Rūkymui: Priklausomai nuo turimos rūkymo įrangos, drožles dėkite į dūmų generatorių arba į pačią rūkyklą, į tam skirtą talpą, arba aplink įkaitusią medieną. Naudojant dūmų generatorių pasieksite pačius geriausius rezultatus su puikiu skoniu, aromatu ir spalva.
Laikymo sąlygos: Drožles laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, kad užtikrintumėte ilgalaikį jų kokybės išsaugojimą.
Aukštos kokybės nešiojama rūkykla. Pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kurioje galima rūkyti mėsą, žuvį, sūrį, kiaušinius ir dešras. Dėl mažos formos galite naudoti balkone ar terasoje, kieme ar keliaujant, pvz. stovyklavietėje.
Elektrinė rūkykla skirta rūkymui ir kepimui be skiedrų, taip pat gali būti naudojama kaip orkaitė. Lengva nešioti ir naudoti – dėl dydžio, svorio ir nešiojimo rankenos. Rūkyklą nesunkiai pasiimsite su savimi į kelionę.
Aukštos kokybės alksnio medienos drožlės, skirtos naudoti rūkymo ir grilinimo metu. Puikiai tinka kiaulienos, jautienos, paukštienos, žuvies, ėrienos ir žvėrienos gamybai – suteikia patiekalams sodrų, pageidaujamą aromatą, malonų skonį bei patrauklią rudai raudoną spalvą.
Natūralios alksnio ir buko medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.
Natūralios alksnio ir bukmedžio medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.
100 % natūrali buko mediena, išgaunama iš švarių ir ekologiškų teritorijų. Medienos drožlės yra be jokių impregnantų ar konservantų, taip pat neturi dulkių dalelių. Tai – profesionalus pasirinkimas, užtikrinantis puikų skonį, aromatą ir išvaizdą rūkant ar grilinant paukštieną, jautieną, kiaulieną, ėrieną, žvėrieną ar žuvį.
Šios natūralios ąžuolo ir alksnio medienos drožlės yra puikus pasirinkimas žuvies rūkymui ir kepimui. Naudojant šias drožles, žuvies produktai įgaus norimą, sodrų aromatą, puikų skonį ir gražią aukso geltonumo spalvą.
Aukštos kokybės slyvų medienos drožlės, skirtos naudoti kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl savo savybių jos suteikia gaminiams sodrų, norimą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią rudai raudoną spalvą.