Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
100 % natūrali buko mediena, išgaunama iš švarių ir ekologiškų teritorijų. Medienos drožlės yra be jokių impregnantų ar konservantų, taip pat neturi dulkių dalelių. Tai – profesionalus pasirinkimas, užtikrinantis puikų skonį, aromatą ir išvaizdą rūkant ar grilinant paukštieną, jautieną, kiaulieną, ėrieną, žvėrieną ar žuvį.
Buko medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g
780831
2,90 €
Su mokesčiais
100 % natūrali buko mediena, išgaunama iš švarių ir ekologiškų teritorijų. Medienos drožlės yra be jokių impregnantų ar konservantų, taip pat neturi dulkių dalelių. Tai – profesionalus pasirinkimas, užtikrinantis puikų skonį, aromatą ir išvaizdą rūkant ar grilinant paukštieną, jautieną, kiaulieną, ėrieną, žvėrieną ar žuvį.
Buko medienos drožlės rūkymui ir grilinimui – 100 % natūralios, aukštos kokybės
100 % natūrali buko mediena, išgaunama iš švarių ir ekologiškų teritorijų. Medienos drožlės yra be jokių impregnantų ar konservantų, taip pat neturi dulkių dalelių. Tai – profesionalus pasirinkimas, užtikrinantis puikų skonį, aromatą ir išvaizdą rūkant ar grilinant paukštieną, jautieną, kiaulieną, ėrieną, žvėrieną ar žuvį.
Optimali drėgmė – mažiau nei 11 %, todėl drožlės lengvai įsidega ir efektyviai gamina dūmus.
Saugios, švarios ir kruopščiai atrinktos – aukštos kokybės produktas net išrankiausiems rūkytų ir grilyje gaminamų patiekalų mėgėjams.
Tinka visiems rūšių rūkytuvams, įskaitant mažus ir didelius, taip pat naudojimui su dūmų generatoriais.
Techninė informacija:
2-os klasės medienos drožlės (smulki frakcija) – puikiai tinka naudoti su automatinėmis spiralinėmis dūmų tiekimo sistemomis.
Vienoje pakuotėje – 450 g drožlių, pakanka kelioms valandoms rūkymo (priklausomai nuo naudojamos įrangos).
Naudojimo instrukcija:
Grilinimas: Aplink įkaitusias anglis paskleiskite apie 2 cm storio drožlių sluoksnį (nedėkite tiesiai ant žarijų). Norėdami išgauti daugiau dūmų, galite šiek tiek sudrėkinti drožles. Įdėję maistą, iš karto uždenkite groteles. Kepimo laikas: nuo 10 iki 30 min., priklausomai nuo mėsos rūšies ir gabalo dydžio.
Rūkymas: Drožles dėkite į tam skirtą vietą rūkykloje ar dūmų generatoriuje, arba į ugniakurą – aplink žarijas. Naudojant dūmų generatorių, pasiekiamas profesionalus skonis, spalva ir aromatas.
Dėmesio: Naudojant grilių ar rūkyklą būtina laikytis saugumo taisyklių. Naudojimą turėtų atlikti tik suaugusieji, vadovaujantis įrenginio naudojimo instrukcija. Saugokite vaikus ir gyvūnus nuo karštų įrenginių.
Aukštos kokybės nešiojama rūkykla. Pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kurioje galima rūkyti mėsą, žuvį, sūrį, kiaušinius ir dešras. Dėl mažos formos galite naudoti balkone ar terasoje, kieme ar keliaujant, pvz. stovyklavietėje.
Elektrinė rūkykla skirta rūkymui ir kepimui be skiedrų, taip pat gali būti naudojama kaip orkaitė. Lengva nešioti ir naudoti – dėl dydžio, svorio ir nešiojimo rankenos. Rūkyklą nesunkiai pasiimsite su savimi į kelionę.
Natūralios alksnio ir buko medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.
Aukštos kokybės alksnio medienos drožlės, skirtos naudoti rūkymo ir grilinimo metu. Puikiai tinka kiaulienos, jautienos, paukštienos, žuvies, ėrienos ir žvėrienos gamybai – suteikia patiekalams sodrų, pageidaujamą aromatą, malonų skonį bei patrauklią rudai raudoną spalvą.
Natūralios alksnio ir bukmedžio medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.
Šios natūralios ąžuolo ir alksnio medienos drožlės yra puikus pasirinkimas žuvies rūkymui ir kepimui. Naudojant šias drožles, žuvies produktai įgaus norimą, sodrų aromatą, puikų skonį ir gražią aukso geltonumo spalvą.
Natūralios vyšnios medienos drožlės, skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymui bei grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų mėsos ir žuvies patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso raudoną spalvą.
Aukštos kokybės slyvų medienos drožlės, skirtos naudoti kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl savo savybių jos suteikia gaminiams sodrų, norimą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią rudai raudoną spalvą.