Mėsos tinklelių užpildymo adapteris

Tinklelių užpildymo mėsa APLIKATORIUS

310092
8,80 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Aplikatoriaus pagalba lengvai ir greitai prikimšite tinklelį mėsa. 

Tinklelių užpildymo mėsa APLIKATORIUS

Aplikatoriaus pagalba lengvai ir greitai prikimšite tinklelį mėsa ir sutaupysite laiko. Taip į tinklelį prikimštą mėsą bus patogu rūkyti ar virti.

Tinka visiems tinkleliams kurių skersmuo didesnis nei yra didesnio skersmens nei 12 cm.

Išmatavimai:
Vidinis Ø 11,3cm
Išorinis Ø 11,7cm

Susiję produktai

Juodas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø 18 cm x 5 m

310106
4,60 €

Juodas tinklelis mėsai, atsparumas karščiui 220°C, skersmuo 18 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

Tinklelis mėsai (125°C) Ø 22 cm x 4 m

310114
5,80 €

Tinklelis mėsai (125°C) 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui. Dėl specialių gijų įvijimo į tinklą tinklas pasižymi labai dideliu mechaniniu stiprumu ir elastingumu. 

Raudonas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø18 cm x 3 m

310115
6,30 €

Tinklelis mėsai (220°C) elastingas, labai tvirtas, raudonos - grietinėlės spalvos, 18 cm pločio ir 3 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

Baltas tinklelis mėsai (220°C) Ø12,5 cm - 50m

310108
28,00 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 12,5 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Jums taip pat gali patikti

Kumpio viryklė 1,5 kg

313015
34,25 €

Prietaisas tinka visų tipų viryklėms. Su šia virykle galima paruošti vienu užpildymu ne daugiau kaip 1,5 kg mėsos. Tai gali būti garuose troškinta mėsa – klasikiniai kumpiai, vyniotiniai, įvairūs mėsos gaminiai su daržovėmis ar grybai, taip pat vegetariški patiekalai.

Stiklinė, slėginė kumpio viryklė 450 g

313701
10,00 €

Stiklinė, slėginė, 450 g talpos kumpio viryklė. Šio prietaiso dėka galėsite paruošti naminį kumpį, paukštieną ar žuvies troškinius, užtepėles ir paštetus bei kitus patiekalus. Taip pat galite laikyti mėsos gaminį šaldytuve stiklinėje kumpio viryklėje.

Raudonas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø18 cm x 3 m

310115
6,30 €

Tinklelis mėsai (220°C) elastingas, labai tvirtas, raudonos - grietinėlės spalvos, 18 cm pločio ir 3 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

FRESH 15m/21mm (170°C) Valgomas kolageno...

51115
5,60 €

21 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos, verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.  

Nevalgomas kolageno apvalkalai Ø55 - 4m 100°C

310301
5,90 €

Nevalgomas kolageno apvalkalai Ø55 - 4m 100°C. Aukštos kokybės dirbtinių baltymų dešrų apvalkalas, turintis Nacionalinio higienos instituto sertifikatą, leidžiantį greitai ir paprastai paruošti naminę perdirbtą mėsą. Apvalkalas tinkamas sąlyčiui su maistu,

Baltas tinklelis mėsai (220°C) Ø12,5 cm - 50m

310108
28,00 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 12,5 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Tinklelis mėsai (125°C) Ø 22 cm x 4 m

310114
5,80 €

Tinklelis mėsai (125°C) 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui. Dėl specialių gijų įvijimo į tinklą tinklas pasižymi labai dideliu mechaniniu stiprumu ir elastingumu. 

Bakterijų kultūra mėsai 2g

410017
3,15 €

Mėsos gaminių brandinimas ranka pasiekiamas – jau šiandien galite mėgautis savo gamintais naminiais brandintais mėsos gaminiais. Bakterijų kultūros padės paruošti mėsą, pvz., kiaulienos nugarinę, nugarinę, kumpį ar sprandinę.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį