Mėsos tinklas 4 m x 22 cm iki 125 ° C

Tinklelis mėsai (125°C) Ø 22 cm x 4 m

310114
5,80 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Tinklelis mėsai (125°C) 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui. Dėl specialių gijų įvijimo į tinklą tinklas pasižymi labai dideliu mechaniniu stiprumu ir elastingumu. 

Mėsos tinklas (125°C)

Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, virimui, brandinimui bei vytinimui. Dėl specialių gijų įvijimo į tinklelį tinklelis pasižymi labai dideliu mechaniniu stiprumu ir elastingumu. Specialiai parinktos medžiagos leidžia mėsą termiškai apdoroti iki 125°C, tinka sąlyčiui su maistu.

Skersmuo: 22 cm
Ilgis: 4 m
Atsparumas karščiui: 125°C

Susiję produktai

Nerūdijančio plieno kabliai 150 mm, Ø 3 mm, 5 vnt

311201
4,90 €

Nerūdyjančio plieno "S" kabliai mėsos rūkymui. Patogus rūkymas - šių tradicinių rūkymo kabliukų dėka galėsite rūkyti mėsos gaminius pakabinę juos ant stabilių laikiklių. Kablių pagalba dūmai patenka į visą mėsos paviršių todėl jūsų produktai bus išrūkyti vienodai.

Sūdytu mėsos gaminių aprišimo replės + 60...

313313
17,50 €

Sūdytų mėsos gaminių aprišimo replės + 60 aprišimo žiedų. Nepamainoma pagalba virtuvėje - mėsos aprišimo įrankis palengvina specialių žiedų uždėjimą ant mėsos tinklelių, natūralių bei dirbtinių apvalkalų ruošiant mėsą ir dešras rūkymui.

Jums taip pat gali patikti

Baltas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø 22 cm x 4 m

310103
5,90 €

Tinklelis mėsai (220°C) baltas, elastingas, 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, virimui, marinavimui, brandinimui bei vytinimui.

Nevalgomas kolageno apvalkalas Ø65 - 4m 100°C

310302
5,90 €

Aukštos kokybės, dirbtinių baltymų, nevalgomas kolageno apvalkalas Ø65 - 4m (100°C), turintis Nacionalinio higienos instituto sertifikatą, leidžiantį greitai ir paprastai paruošti naminę perdirbtą mėsą. Apvalkalas tinkamas sąlyčiui su maistu,

Baltas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø 12,5 cm x 5 m

310104
5,20 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 12,5 cm, ilgis 5 m. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui.

 

Džiovintos kiaulių žarnos, dydis Ø 65mm/30cm- 4vnt

310620
10,40 € -1,00 € 9,40 €

Džiovintų kiaulių žarnos, dydis 65 mm/ 30 cm. Džiovintos žarnos yra naujoviškas, 100% natūralus produktas. Apvalkalai pagaminti iš kelių sluoksnių geriausios kokybės kiaulienos žarnų. Iš jų galite ruošti namines dešreles ir kitą perdirbtą mėsą.

Stiklinė, slėginė kumpio viryklė 450 g

313701
10,00 €

Stiklinė, slėginė, 450 g talpos kumpio viryklė. Šio prietaiso dėka galėsite paruošti naminį kumpį, paukštieną ar žuvies troškinius, užtepėles ir paštetus bei kitus patiekalus. Taip pat galite laikyti mėsos gaminį šaldytuve stiklinėje kumpio viryklėje.

Baltas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø12,5 cm x 5 m

310105
9,90 €

Tankus tinklelis mėsai (220°C) baltas, elastingas, 12,5 cm skersmens ir 5 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

Nevalgomas kolageno apvalkalai Ø55 - 4m 100°C

310301
5,90 €

Nevalgomas kolageno apvalkalai Ø55 - 4m 100°C. Aukštos kokybės dirbtinių baltymų dešrų apvalkalas, turintis Nacionalinio higienos instituto sertifikatą, leidžiantį greitai ir paprastai paruošti naminę perdirbtą mėsą. Apvalkalas tinkamas sąlyčiui su maistu,

Mėsos minkštiklis

311402
7,90 €
Mėsos minkštiklis, Puikiai tinka paruošti sultingus kepsnius. Tai daro mėsą švelnią ir subtilią. Ergonomiška forma leidžia pradurti be pastangų, Korpuso aukštis: 19 cm, Paviršiaus su adatomis skersmuo - 5cm, pjovimo briaunos pagamintos iš aukštos kokybė

Džiovintos kiaulių žarnos, Ø 100mm/50cm-2vnt

310621
10,39 € -1,00 € 9,39 €

Džiovintos kiaulienos žarnos, dydis 100 mm, 50 cm - 2 vnt.  Džiovintos žarnos yra naujoviškas, 100% natūralus produktas. Apvalkalai pagaminti iš kelių sluoksnių geriausios kokybės kiaulienos žarnų. Iš jų galite ruošti namines dešreles ir kitą perdirbt....

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį