Mėsos tinklas 4 m x 22 cm iki 125 ° C

Tinklelis mėsai (125°C) Ø 22 cm x 4 m

310114
5,80 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Tinklelis mėsai (125°C) 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui. Dėl specialių gijų įvijimo į tinklą tinklas pasižymi labai dideliu mechaniniu stiprumu ir elastingumu. 

Mėsos tinklas (125°C)

Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, virimui, brandinimui bei vytinimui. Dėl specialių gijų įvijimo į tinklelį tinklelis pasižymi labai dideliu mechaniniu stiprumu ir elastingumu. Specialiai parinktos medžiagos leidžia mėsą termiškai apdoroti iki 125°C, tinka sąlyčiui su maistu.

Skersmuo: 22 cm
Ilgis: 4 m
Atsparumas karščiui: 125°C

Susiję produktai

Nerūdijančio plieno kabliai 150 mm, Ø 3 mm, 5 vnt

311201
4,90 €

Nerūdyjančio plieno "S" kabliai mėsos rūkymui. Patogus rūkymas - šių tradicinių rūkymo kabliukų dėka galėsite rūkyti mėsos gaminius pakabinę juos ant stabilių laikiklių. Kablių pagalba dūmai patenka į visą mėsos paviršių todėl jūsų produktai bus išrūkyti vienodai.

Sūdytu mėsos gaminių aprišimo replės + 60...

313313
18,20 €

Sūdytų mėsos gaminių aprišimo replės + 60 aprišimo žiedų. Nepamainoma pagalba virtuvėje - mėsos aprišimo įrankis palengvina specialių žiedų uždėjimą ant mėsos tinklelių, natūralių bei dirbtinių apvalkalų ruošiant mėsą ir dešras rūkymui.

Jums taip pat gali patikti

FRESH 15m/21mm (170°C) Valgomas kolageno...

51115
5,60 €

21 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos, verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.  

Kumpio viryklė 1,5 kg

313015
34,25 €

Prietaisas tinka visų tipų viryklėms. Su šia virykle galima paruošti vienu užpildymu ne daugiau kaip 1,5 kg mėsos. Tai gali būti garuose troškinta mėsa – klasikiniai kumpiai, vyniotiniai, įvairūs mėsos gaminiai su daržovėmis ar grybai, taip pat vegetariški patiekalai.

Kabinamas Tinklelis Mėsai (125°C) 3 vnt. x 3 kg.

310118
3,50 €

Kabinamas tinklelis mėsai, pakuotėje 3 vnt. tinklinių maišelių, kurių ilgis 46 cm išsitempia iki 66 cm, nesitraukia. Į vieną tinklinį maišelį telpa iki 3 kg mėsos. Tinklelis naudojamas kumpio rūkymui, jo nereikia rišti, tiesiog mėsą įdėkite į tinklinį maišelį ir kabinkite rūkykloje. Taip pat tiks pagamintiems rūkytiems produktams laikyti ar mėsai brandinti.  

Bakterijų kultūra dešrai 2g

410016
3,15 €

Puikiai parinktos bakterijų kultūros leidžia greitai ir saugiai brandinti namines dešreles, tokias kaip chorizo ​​ar salami. Šios bakterijų kultūros taip pat apsaugo paruoštus produktus nuo kenksmingų bakterijų dauginimosi ir suteikia būdingą brandinamų dešrų skonį bei aromatą. Vieno buteliuko pakanka 10 kg mėsos.

Baltas tinklelis mėsai Ø22 cm - 50m (220°C)

22450
18,50 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 22 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

FRESH 7m/21mm (170°C) Valgomas kolageno...

51114
2,95 €

21 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos, verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.  

Baltas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø12,5 cm x 5 m

310105
9,90 €

Tankus tinklelis mėsai (220°C) baltas, elastingas, 12,5 cm skersmens ir 5 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

Buko medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g

780831
2,90 €

100 % natūrali buko mediena, išgaunama iš švarių ir ekologiškų teritorijų. Medienos drožlės yra be jokių impregnantų ar konservantų, taip pat neturi dulkių dalelių. Tai – profesionalus pasirinkimas, užtikrinantis puikų skonį, aromatą ir išvaizdą rūkant ar grilinant paukštieną, jautieną, kiaulieną, ėrieną, žvėrieną ar žuvį.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį