Kepimo termometras 0-250°C

Kepimo termometras 0-250°C

101350
11,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Adatinis kepimo termometras 0-250°C, prietaisas kontroliuoti kepimo procesui. Temperatūros matavimo diapazonas nuo 0 iki 250°C

Adatinis kepimo termometras 0-250°C

Ilgis: 17.5 cm
Ciferblato skersmuo: 5.3 cm
Temperatūros vienetas: tik °C
Zondas: adata
Temperatūros matavimo diapazonas: nuo 0 iki 250°C

Jums taip pat gali patikti

Baltas tinklelis mėsai Ø18 cm - 50m (220°C)

18450
15,45 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 18 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Baltas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø 22 cm x 4 m

310103
5,90 €

Tinklelis mėsai (220°C) baltas, elastingas, 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, virimui, marinavimui, brandinimui bei vytinimui.

Ąžuolo/Alksnio medienos drožlės žuvies...

780839
2,90 €

Šios natūralios ąžuolo ir alksnio medienos drožlės yra puikus pasirinkimas žuvies rūkymui ir kepimui. Naudojant šias drožles, žuvies produktai įgaus norimą, sodrų aromatą, puikų skonį ir gražią aukso geltonumo spalvą.

Druska sūdymui, marinavimui ir vytinimui 1kg

410023
3,60 €

Sūdymo druska apsaugo mėsą nuo natūralios raudonai rožinės spalvos praradimo o svarbiausia, apsaugo produktus nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia botulino bakterijų, vystymosi. Taip pat pagreitina nitritų virtimą azoto oksidu, pagerina mėsos produktų spalvą. Tai puikus stabilizatorius. Šia druska galima apdoroti mėsą, ją ruošiant rūkymui, džiovinimui ir brandinimui.

Alksnio/Buko medienos drožlės kiaulienos...

780840
2,90 €

Natūralios alksnio ir buko medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.

Baltas tinklelis mėsai Ø20 cm - 5m (220°C)

20405
3,80 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 20 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Baltas tinklelis mėsai Ø18 cm - 5m (220°C)

18405
3,60 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 18 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Bakterijų kultūra mėsai 2g

410017
3,15 €

Mėsos gaminių brandinimas ranka pasiekiamas – jau šiandien galite mėgautis savo gamintais naminiais brandintais mėsos gaminiais. Bakterijų kultūros padės paruošti mėsą, pvz., kiaulienos nugarinę, nugarinę, kumpį ar sprandinę.

Juodas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø 18 cm x 5 m

310106
4,60 €

Juodas tinklelis mėsai, atsparumas karščiui 220°C, skersmuo 18 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui.

Kumpio viryklė 1,5 kg

313015
34,25 €

Prietaisas tinka visų tipų viryklėms. Su šia virykle galima paruošti vienu užpildymu ne daugiau kaip 1,5 kg mėsos. Tai gali būti garuose troškinta mėsa – klasikiniai kumpiai, vyniotiniai, įvairūs mėsos gaminiai su daržovėmis ar grybai, taip pat vegetariški patiekalai.

FRESH 15m/28mm (170°C) Valgomas kolageno...

51109
6,00 €

28 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos, verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.  

Buko medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g

780831
2,90 €

100 % natūrali buko mediena, išgaunama iš švarių ir ekologiškų teritorijų. Medienos drožlės yra be jokių impregnantų ar konservantų, taip pat neturi dulkių dalelių. Tai – profesionalus pasirinkimas, užtikrinantis puikų skonį, aromatą ir išvaizdą rūkant ar grilinant paukštieną, jautieną, kiaulieną, ėrieną, žvėrieną ar žuvį.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį