Kepimo termometras 0-250°C

Kepimo termometras 0-250°C

101350
11,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Adatinis kepimo termometras 0-250°C, prietaisas kontroliuoti kepimo procesui. Temperatūros matavimo diapazonas nuo 0 iki 250°C

Adatinis kepimo termometras 0-250°C

Ilgis: 17.5 cm
Ciferblato skersmuo: 5.3 cm
Temperatūros vienetas: tik °C
Zondas: adata
Temperatūros matavimo diapazonas: nuo 0 iki 250°C

Jums taip pat gali patikti

Ąžuolo/Alksnio medienos drožlės žuvies...

780839
2,90 €

Šios natūralios ąžuolo ir alksnio medienos drožlės yra puikus pasirinkimas žuvies rūkymui ir kepimui. Naudojant šias drožles, žuvies produktai įgaus norimą, sodrų aromatą, puikų skonį ir gražią aukso geltonumo spalvą.

Baltas Tinklelis Mėsai (220°C) Ø 22 cm x 4 m

310103
5,90 €

Tinklelis mėsai (220°C) baltas, elastingas, 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, virimui, marinavimui, brandinimui bei vytinimui.

Baltas tinklelis mėsai Ø16 cm - 5m (220°C)

16405
3,40 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 16 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Alksnio medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g

780836
2,90 €

Aukštos kokybės alksnio medienos drožlės, skirtos naudoti rūkymo ir grilinimo metu. Puikiai tinka kiaulienos, jautienos, paukštienos, žuvies, ėrienos ir žvėrienos gamybai – suteikia patiekalams sodrų, pageidaujamą aromatą, malonų skonį bei patrauklią rudai raudoną spalvą.

Mėsos minkštiklis

311402
7,90 €
Mėsos minkštiklis, Puikiai tinka paruošti sultingus kepsnius. Tai daro mėsą švelnią ir subtilią. Ergonomiška forma leidžia pradurti be pastangų, Korpuso aukštis: 19 cm, Paviršiaus su adatomis skersmuo - 5cm, pjovimo briaunos pagamintos iš aukštos kokybė

VYŠNIOS medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g

780842
3,20 €

Natūralios vyšnios medienos drožlės, skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymui bei grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų mėsos ir žuvies patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso raudoną spalvą.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį