Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml.

411201
4,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Mikrobiologinis v fermentas 50ml., Mikrobiologinis Rennet fermentas sūrio gamybai., , Skystas Rennet fermentas yra fermentinis preparatas, gaunamas kontroliuojant Rhizomucor miehei bakterijų fermentaciją.

Mikrobiologinis  fermentas 50ml.
Mikrobiologinis Rennet fermentas sūrio gamybai.

Skystas Rennet fermentas yra fermentinis preparatas, gaunamas kontroliuojant Rhizomucor miehei bakterijų fermentaciją.

1 litrui pieno užtenka 8 - 10 lašų fermento.
Naudojimas:
1. Apskaičiuokite ir išmatuokite fermento dozę proporcingai jūsų naudojamam pieno kiekiui.
2. Tinkamu metu, atsižvelgiant į sūrio rūšį, į pieną, pašildytą iki 33 ° C, įpilkite fermento (išsamiau skaitykite sūrio receptus).
3. Švelniai sumaišykite visą masę ir palikite uždengtą, kad susidarytų varškė maždaug 40–60 min.
Papildomos pastabos:
1. Norint naudoti  fermentą, reikia pridėti kalcio chlorido (CaCl2) 10–100 g / 100 l pieno, atsižvelgiant į sūrio rūšį.
2. Optimalus veršelių fermentui pieno pH yra intervale nuo 6 iki 7.
3.Kad  fermentas išlaikytų savo fermentines savybes, jį reikia laikyti 4–6 ° C temperatūroje.
Sudedamosios dalys: Mikrobiologinės kilmės fermentas.
Grynasis kiekis: 50g.

Dozavimas: 20/22 g x 100 litrų pieno.

Gamintojas: Lenkija "Browin".
Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.


Susiję produktai

Kalcio chloridas

13625
2,50 € -0,50 € 2,00 €

Kalcio chloridas., Prieš patekdamas į rinką pienas yra pasetrizuojamas, tai lemia natūraliai piene esančio kalcio sumažėjimą. Papildomai pridėjus, kalcio chlorido padeda atkurti kai kuriuos prarastus kalcio kiekius. Tai padės jums gauti gerą varškę bei da

Sausas veršelių fermentas 5x1g.

411200
3,50 €
Sausas veršelių fermentas 5x1g., , Gyvulinės kilmės sutraukinantis fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu., 10 ltr. pieno užtenka 1 g.

CAGLIO veršelių fermentas 100ml.

13623
5,00 €
CAGLIO veršelių fermentas 100ml., , Gyvulinės kilmės traukinantis fermentas CAGLIO yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį., Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 ltr.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį