• Laikinai neturime
CAGLIO veršelių fermentas 100ml.

CAGLIO veršelių fermentas 100ml.

13623
5,00 €
Su mokesčiais
CAGLIO veršelių fermentas 100ml., , Gyvulinės kilmės traukinantis fermentas CAGLIO yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį., Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 ltr.

CAGLIO veršelių fermentas 100ml.

Gyvulinės kilmės traukinantis fermentas CAGLIO  yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį.
Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 ltr. pieno. Atidarius ir nesunaudojus laikyti šaldytuve..
Šį CAGLIO fermentą rekomenduojame naudoti gamint itališkuosius sūrius:
Asiago, Bra, Canestrato Pugliese, Caciotta, Caciocavallo, Casciotta dUrbino, Castelmagno, Fiore Sardo, Fontina,
Ožkos sūrius, Sardinijos sūrius, Formai de Mut, Gorgonzola, Montasio, Mozzarella fiordilatte, Mozzarella di Bufala,
Murazzano, šviežius ir brandinamus Pecorino, Pecorino Romano, Pecorino Sardo, Sicilijos Pecorino, Pecorino Toscano,
šviežius ir prieskoninius Provolone, Raschera, Robiaver di Roccaverano, Taleggio, Toma di Gressoney, Tomini, Stracchino, Feta ir visiems kitiems sūriams, kurių skonis turi būti originalus ir pastovus.
Sudedamosios dalys: gyvulinės kilmės fermentas.
Grynasis kiekis: 100g.
Dozavimas: 20/22 g x 100 litrų pieno.


Gamintojas: Italija "ENOLANDIA"
Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Susiję produktai

Sausas veršelių fermentas 5x1g.

411200
3,50 €
Sausas veršelių fermentas 5x1g., , Gyvulinės kilmės sutraukinantis fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu., 10 ltr. pieno užtenka 1 g.

Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml.

411201
4,00 €
Mikrobiologinis v fermentas 50ml., Mikrobiologinis Rennet fermentas sūrio gamybai., , Skystas Rennet fermentas yra fermentinis preparatas, gaunamas kontroliuojant Rhizomucor miehei bakterijų fermentaciją.

Kalcio chloridas

13625
2,50 € -0,50 € 2,00 €

Kalcio chloridas., Prieš patekdamas į rinką pienas yra pasetrizuojamas, tai lemia natūraliai piene esančio kalcio sumažėjimą. Papildomai pridėjus, kalcio chlorido padeda atkurti kai kuriuos prarastus kalcio kiekius. Tai padės jums gauti gerą varškę bei da

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį