CAGLIO veršelių fermentas 100ml.
13623
5,00 €
Su mokesčiais
CAGLIO veršelių fermentas 100ml., , Gyvulinės kilmės traukinantis fermentas CAGLIO yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį., Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 ltr.
CAGLIO veršelių fermentas 100ml.
Gyvulinės kilmės traukinantis fermentas CAGLIO yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį.
Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 ltr. pieno. Atidarius ir nesunaudojus laikyti šaldytuve..
Šį CAGLIO fermentą rekomenduojame naudoti gamint itališkuosius sūrius:
Asiago, Bra, Canestrato Pugliese, Caciotta, Caciocavallo, Casciotta dUrbino, Castelmagno, Fiore Sardo, Fontina,
Ožkos sūrius, Sardinijos sūrius, Formai de Mut, Gorgonzola, Montasio, Mozzarella fiordilatte, Mozzarella di Bufala,
Murazzano, šviežius ir brandinamus Pecorino, Pecorino Romano, Pecorino Sardo, Sicilijos Pecorino, Pecorino Toscano,
šviežius ir prieskoninius Provolone, Raschera, Robiaver di Roccaverano, Taleggio, Toma di Gressoney, Tomini, Stracchino, Feta ir visiems kitiems sūriams, kurių skonis turi būti originalus ir pastovus.
Sudedamosios dalys: gyvulinės kilmės fermentas.
Grynasis kiekis: 100g.
Dozavimas: 20/22 g x 100 litrų pieno.
Gamintojas: Italija "ENOLANDIA"
Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.