Sausas veršelių fermentas 5x1g.

  • 3.00€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 136201
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

Gyvulinės kilmės sutraukinantis fermentas  yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu. 10 ltr. pieno užtenka 1 g. veršelių fermento.Naudojimas:1. Apskaičiuokite ir paimkite fermento dozę proporcingai jūsų naudojamam pieno kiekiui.2. Ištirpinkite jį 50 ml vandens.3. Tinkamu metu gaminan..

Žymos: sūris priedai kultūra prieskoniai gamyba maistas skonis

Gyvulinės kilmės sutraukinantis fermentas  yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu.
10 ltr. pieno užtenka 1 g. veršelių fermento.
Naudojimas:
1. Apskaičiuokite ir paimkite fermento dozę proporcingai jūsų naudojamam pieno kiekiui.
2. Ištirpinkite jį 50 ml vandens.
3. Tinkamu metu gaminant sūrį, atsižvelgiant į jo rūšį, į pieną įpilama ištirpintą fermentą.
4. Švelniai sumaišykite ir palikite uždengtą, kad pieną sutrauktų.

 
Sudedamosios dalys: gyvulinės kilmės fermentas. Grynasis kiekis:
5x1g . Dozavimas: 1g /10ltr pieno Gamintojas: Lenkija "BIOWIN". Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard