SC MIELĖS - 500

  • 16.40€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 165202-500
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

SC MIELĖS - 500UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač gaminant saldžiuosius vynus. Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae. Grynasis kiekis: 500 g. Laikyti sausoje vietoje. Pristatymas per 2-5 darbo dienas.Vartojimo būdas: naudojama 20 - 40 g./100 ltr. misos ar sulčiu.Vyno mieles išmaišyti 1 l.vir..

Žymos: vyno mieles, vyno gamyba, mieles, vynas, mieles vynui

SC MIELĖS - 500
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač gaminant saldžiuosius vynus.
Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae.
Grynasis kiekis
: 500 g. Laikyti sausoje vietoje. Pristatymas per 2-5 darbo dienas.

Vartojimo būdas:

  • naudojama 20 - 40 g./100 ltr. misos ar sulčiu.
  • Vyno mieles išmaišyti 1 l.virinto ir atšaldyto iki 22-30°C vandens, įdėti 50g cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
  • Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa.Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos neturėtų viršyti 10°C.
  • Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
  • DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 38°C mielės sudega. Alkoholio tolerancija: 13%. Pakelio kiekio pakanka 2500 l vyno. Fermentacijos temperatūra: 18 - 32°C. Laukinėm mielėm„NEUTRALIOS“.

Gamintojas: Enartis Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard