Super aktyvios mielės Cobra-6
Vartojimo būdas:
- 6 kg. cukraus užpilkite 21 l šilto plius 30°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Jei reikia indą pripildykite iki 25 l.
- Po to suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Esant pastoviai aplinkos temperatūrai fermentacija vyksta 2 - 3 dienas.
- Optimaliausia aplinkos temperatūra 20-30°C. Svyruojant temperatūrai fermentacija gali tęstis ilgiau.
Pastaba: prie aukštesnės nei 35°C temperatūros mielės sudega.
Sudedamosios dalys:
- sausosios mielės Saccharomyces cervisiae,
- karbamidas,
- diamonio fosfatas,
- magnio sulfatas,
- rūgštingumą reguliuojanti medžiaga magniokarbonatas,
- medžiaga nuo putojimo silicis,
- vitaminai B1.
Grynasis kiekis: 90 gr.
ALKOHOLIO TOLERANCIJA 14%
Šio kiekio užtenka 25 litrams.
Gamintojas: CBF DRINKIT AB, Švedija
.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. ”MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.