Universalios vyno mielės SC

16520
1,30 €
Su mokesčiais
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC, Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus., Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces cerevisiae., Grynasis kiekis: 10 g. Laikyti: sausoje vietoje

UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC

Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus.


Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces
cerevisiae.
Grynasis kiekis: 10 g.
Laikyti: sausoje vietoje

Vartojimo būdas:

  • Vyno mieles išmaišyti 300 ml.
    virinto ir atšaldyto iki 22-30°C vandens, įdėti puse
    arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.

  • Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa.
    Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos
    neturėtų viršyti 10°C.
  • Rūgimas prasideda maždaug
    po 10 val.
  • DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 38°C
    mielės sudega. Alkoholio tolerancija: 13%.
    Pakelio kiekio užtenka 30 l vyno.
    Fermentacijos temperatūra: 18 - 32°C. Laukinėm
    mielėm „NEUTR

Gamintojas: Enartis Italija.

Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“,
Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį