Universalios vyno mielės STIPRIAM vynui

  • 2.30€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 20402
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

Universalios vyno mielės STIPRIAM vynuiUNIVERSALIOS VYNO MIELĖS STIPRIAM VYNUI GAMINTI(iki 17% stiprumo) Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios  vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus. Vartojimo būdas: Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse ..

Žymos: vyno mieles, vyno gamyba, mieles, vynas, mieles vynui

Universalios vyno mielės STIPRIAM vynui
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS STIPRIAM VYNUI GAMINTI(iki 17% stiprumo) Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios  vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus.
Vartojimo būdas:

  • Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
  • Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa arba sultis.
  • Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
  • Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C.
  • Dėmesio: Mielės sudega aukštesnėje nei 30°C temperatūroje.

Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces Cerevisiae .
Grynasis kiekis: 10 g.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: CBF DRINKIT, Švedija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard