Vidutinio stambumo, vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo drožlės
Vidutinio dydžio, vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo drožlės „AROTRAD“. Suteikia vynui ar alui VANILĖS, KEPINTŲ MIGDOLŲ, KARAMELĖS natas.
VIDUTINIO DYDŽIO, VIDUTINIO SKRUDINIMO, PRANCŪZIŠKO ĄŽUOLO DR0ŽLĖS „AROTRAD“
Suteikia vynui ar alui VANILĖS, KEPINTŲ MIGDOLŲ, KARAMELĖS natas.
Naudojamos vyno BRANDINIMO METU.
· Suteikia vyno struktūrai natas
· Sustiprina saldumo pojūtį
· Spalvos stabilizavimas
· Taninų indėlis
DOZAVIMAS: 0.5 – 2g/L
Trumpam brandinimui arba prieš išpilstant į butelius drožles rekomenduojame laikyti vyne nuo 5 iki 15 dienų, tada drožles išimkite ir leiskite vynui dar pabręsti – harmonizacijai 2-4 savaites.
Vidutiniam brandinimui drožles rekomenduojame laikyti vyne nuo trijų savaičių iki 1 mėnesio, tada drožles išimkite ir leiskite vynui dar pabręsti – harmonizacijai 2-3 mėnesius.
Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
Gali būti naudojamos:
Į MISĄ - Labai greita ekstrakcija. Bet mažesnis aromatinis efektas.
VIRIMO METU - Labai greita ekstrakcija. Bet mažesnis aromatinis efektas.
FERMENTACIJOS METU – Geras aromatinis efektas. Lėtesnė ekstrakcija.
BRANDINIMO METU – Geras aromatinis efektas. Lėtesnė ekstrakcija.
Savybės:
· Taninų indėlis
· Natūralios, gaivinančios natos
DOZAVIMAS: 0.5 – 5 g/L. Drožles rekomenduojame laikyti nuo kelių valandų iki kelių savaičių priklausomai nuo panaudojimo etapo ir dozės. Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
GRYNASIS KIEKIS: 100gr.
Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.