VIDUTINIO DYDŽIO, VIDUTINIO SKRUDINIMO, AMERIKIETIŠKO ĄŽUOLO DR0ŽLĖS „AROTRAD“
Suteikia vynui ar alui greitą aromatinį poveikį su VANILĖS, KOKOSO, SKRUDINTOS DUONOS IR KREMBRIULĖ natomis.
NAUDOJANT VYNO GAMYBOJE
Naudojamos vyno BRANDINIMO METU.
Savybės:
• Suteikia vyno struktūrai natas
• Sustiprina pojūtį burnoje
• Sustiprina saldumo pojūtį
DOZAVIMAS: 0.5 – 2 g/L
Trumpam brandinimui arba prieš išpilstant į butelius drožles rekomenduojame laikyti vyne nuo 5 iki 15 dienų, tada drožles išimkite ir leiskite vynui dar pabręsti – harmonizacijai 2-4 savaites.
Vidutiniam brandinimui drožles rekomenduojame laikyti vyne nuo trijų savaičių iki 1 mėnesio, tada drožles išimkite ir leiskite vynui dar pabręsti – harmonizacijai 2-3 mėnesius.
Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
NAUDOJANT ALAUS GAMYBOJE
Gali būti naudojamos:
Į MISĄ - Labai greita ekstrakcija. Bet mažesnis aromatinis efektas.
VIRIMO METU - Labai greita ekstrakcija. Bet mažesnis aromatinis efektas.
FERMENTACIJOS METU – Geras aromatinis efektas. Lėtesnė ekstrakcija.
BRANDINIMO METU – Geras aromatinis efektas. Lėtesnė ekstrakcija.
Savybės:
• Mažas taninų kiekis
• Gausu viskio laktonų (kokoso, pieno natų, vanilės)
DOZAVIMAS: 0.5 – 5 g/L. Drožles rekomenduojame laikyti nuo kelių valandų iki kelių savaičių priklausomai nuo panaudojimo etapo ir dozės. Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
GRYNASIS KIEKIS: 100gr.
Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.