VIDUTINIO DYDŽIO, VIDUTINIO SKRUDINIMO, PRANCŪZIŠKO ĄŽUOLO DR0ŽLĖS „AROTRAD“
Suteikia vynui ar alui VANILĖS, KEPINTŲ MIGDOLŲ, KARAMELĖS natas.
NAUDOJANT VYNO GAMYBOJE
Naudojamos vyno BRANDINIMO METU.
Savybė
· Suteikia vyno struktūrai natas
· Sustiprina pojūtį burnoje
· Sustiprina saldumo pojūtį
· Spalvos stabilizavimas
· Taninų indėlis
DOZAVIMAS: 0.5 – 2g/L
Trumpam brandinimui arba prieš išpilstant į butelius drožles rekomenduojame laikyti vyne nuo 5 iki 15 dienų, tada drožles išimkite ir leiskite vynui dar pabręsti – harmonizacijai 2-4 savaites.
Vidutiniam brandinimui drožles rekomenduojame laikyti vyne nuo trijų savaičių iki 1 mėnesio, tada drožles išimkite ir leiskite vynui dar pabręsti – harmonizacijai 2-3 mėnesius.
Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
NAUDOJANT ALAUS GAMYBOJE
Gali būti naudojamos:
Į MISĄ - Labai greita ekstrakcija. Bet mažesnis aromatinis efektas.
VIRIMO METU - Labai greita ekstrakcija. Bet mažesnis aromatinis efektas.
FERMENTACIJOS METU – Geras aromatinis efektas. Lėtesnė ekstrakcija.
BRANDINIMO METU – Geras aromatinis efektas. Lėtesnė ekstrakcija.
Savybės:
· Taninų indėlis
· Natūralios, gaivinančios natos
DOZAVIMAS: 0.5 – 5 g/L. Drožles rekomenduojame laikyti nuo kelių valandų iki kelių savaičių priklausomai nuo panaudojimo etapo ir dozės. Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
GRYNASIS KIEKIS: 100gr.
Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.