VIDUTINIO DYDŽIO, VIDUTINIO SKRUDINIMO, PRANCŪZIŠKO ĄŽUOLO DR0ŽLĖS „AROTRAD“
Naudojamos vyno BRANDINIMO METU. Suteikia vynui VANILĖS, KEPINTŲ MIGDOLŲ, KARAMELĖS natas.
Savybės:
• Suteikia vyno struktūrai natas
• Sustiprina pojūtį burnoje
• Sustiprina saldumo pojūtį
• Spalvos stabilizavimas
• Taninų indėlis
DOZAVIMAS: 0.5 – 2g/L
Trumpam brandinimui arba prieš išpilstant į butelius drožles rekomenduojame laikyti vyne nuo 5 iki 15 dienų, tada drožles išimkite ir leiskite vynui dar pabręsti – harmonizacijai 2-4 savaites.
Vidutiniam brandinimui drožles rekomenduojame laikyti vyne nuo trijų savaičių iki 1 mėnesio, tada drožles išimkite ir leiskite vynui dar pabręsti – harmonizacijai 2-3 mėnesius.
Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
GRYNASIS KIEKIS: 100gr.
Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.