VIDUTINIO DYDŽIO, LENGVO SKRUDINIMO, PRANCŪZIŠKO ĄŽUOLO DR0ŽLĖS „AROTRAD“
Naudojamos vyno FERMENTACIJOS IR BRANDINIMO METU. Suteikia vynui MIGDOLŲ, KOKOSŲ, VANILĖS IR KREMBRIULĖ natas.
Savybės:
• Spalvų stabilizavimas
• Patobulinta vyno struktūra
• Natūralūs taninai
Rožinio ir raudonojo vyno gamyboje:
• Stabilizuoja misos spalvą
• Pagerina misos spalvą
• Suteikia vaisių aromatų
• Sumažina „žaliuosius“ aromatus
Rožinio ir baltojo vyno gamyboje:
• Sustiprina pojūtį burnoje
• Suteikia saldumo
• Sumažina „žaliuosius“ aromatus
• Suteikia vaisių aromatų
• Apsaugo misą nuo oksidacijos
DOZAVIMAS:
FERMENTACIJOS METU: 0.5 -3 g/1l. Drožles rekomenduojame laikyti iki 15 d.
BRANDINIMO METU: 0.5 -2 g/1l. Drožles rekomenduojame laikyti nuo 5 iki 15 d. Harmonizacijos laikas 2 – 4 savaitės. HARMONIZACIJA - tai laikas kuomet vynas turi bręsti išėmus ąžuolo drožles.
Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
GRYNASIS KIEKIS: 1kg.
Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.