Lengvai skrudintos, vidutinio dydžio prancūziško ąžuolo drožlės
Lengvai skrudintos, vidutinio dydžio prancūziško ąžuolo drožlės "AROTRAD". Naudojamos vyno FERMENTACIJOS IR BRANDINIMO METU. Suteikia vynui MIGDOLŲ, KOKOSŲ, VANILĖS IR KREMBRIULĖ natas.
VIDUTINIO DYDŽIO, LENGVO SKRUDINIMO, PRANCŪZIŠKO ĄŽUOLO DR0ŽLĖS „AROTRAD“
Naudojamos vyno FERMENTACIJOS IR BRANDINIMO METU. Suteikia vynui MIGDOLŲ, KOKOSŲ, VANILĖS IR KREMBRIULĖ natas.
Savybės:
• Spalvų stabilizavimas
• Patobulinta vyno struktūra
• Natūralūs taninai
Rožinio ir raudonojo vyno gamyboje:
• Stabilizuoja misos spalvą
• Pagerina misos spalvą
• Suteikia vaisių aromatų
• Sumažina „žaliuosius“ aromatus
Rožinio ir baltojo vyno gamyboje:
• Sustiprina pojūtį burnoje
• Suteikia saldumo
• Sumažina „žaliuosius“ aromatus
• Suteikia vaisių aromatų
• Apsaugo misą nuo oksidacijos
DOZAVIMAS:
FERMENTACIJOS METU: 0.5 -3 g/1l. Drožles rekomenduojame laikyti iki 15 d.
BRANDINIMO METU: 0.5 -2 g/1l. Drožles rekomenduojame laikyti nuo 5 iki 15 d. Harmonizacijos laikas 2 – 4 savaitės. HARMONIZACIJA - tai laikas kuomet vynas turi bręsti išėmus ąžuolo drožles.
Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
GRYNASIS KIEKIS: 100 g.
Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.