• Nauja

100g. INTENSE - migdolai, prieskoniai, vanilė.....

NCFIM-100
2,80 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

„Arôneo Intense“ skrudintos prancūziško ąžuolo drožlės suteiks svaiginančias meduolių, migdolų, stiprias prieskonių, vanilės, saldymedžio ir kakavos natas.

ĄŽUOLO DROŽLĖS „INTENSE“ - MEDUOLIAI, MIGDOLAI, PRISKONIAI, VANILĖ, SALDYMEDIS, KAKAVA

                                   ĄŽUOLO DROŽLĖS VYNUI IR SPIRITINIAMS GĖRIMAMS

„Arôneo Intense“ skrudintos prancūziško ąžuolo drožlės suteiks svaiginančias meduolių, migdolų, stiprias prieskonių, vanilės, saldymedžio ir kakavos natas.
 Gaminamos iš gerai išdžiovinto (36 mėnesius), prancūziško ąžuolo, naudojant unikalų ir originalų procesą skrudinamas, siekiant užtikrinti aukštos kokybės produktą. Naudojant specialius skrudintuvus su laipsniška kaitinimo schema, kurios rezultatas yra gilus ir vienalytis, atskleidžiantis ąžuolo tam tikras savybes. Specialiai parinktas ąžuolas kartu su unikalia skrudinimo proceso trukme sukuria novatorišką produktą, kuris padidina vynų skonines ir aromatines savybes ir yra ypač vertinamas šių dienų vyndarių bei aludarių.

Struktūrinis efektas: apvalumas, pilnas, burnos pojūtis ilgas.
Aromatinis indėlis: svaiginantis meduolių, migdolų, stiprus prieskonių, vanilės, saldymedžio ir kakavos natos.

 

                                                  NAUDOJANT VYNO GAMYBOJE

Naudojamos vyno BRANDINIMO METU

Dozavimas: 0,5–3 g/l. Drožles rekomenduojame laikyti 1 mėnesį vyne. Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.

                                             NAUDOJANT SPIRITINIAMS GĖRIMAMS

                                                              PANAUDOJIMAS

LĖTAS IR NATŪRALUS METODAS, DROŽLES DEDANT TIESIAI Į SPIRITINĮ GĖRIMĄ

Drožles sudėkite tiesiai į spiritinį gėrimą (distiliatą, spiritą, degtinę). Dozavimas: 1–3 g/l, laikymo alkoholyje laikas 1–2 mėnesiai. Rekomenduojamas harmonizacijos (brandinimo) laikas 2–3 mėnesiai ir ilgiau.

GREITAS, KONTROLIUOJAMAS METODAS GAMINANT KONCENTRATĄ

KONCENTRATO PARUOŠIMAS: Dozavimas: 50 g/l. Visą pakelio turinį užpilkite 2-iem litrais stipraus alkoholio (50-70%) laikykite 3 – 4 savaites, po to perkoškite.

GĖRIMO PARUOŠIMAS: Atskieskite gautą ekstraktą 30-40% alkoholiu, santykiu 1l koncentrato/10 l alkoholio. Gautą gėrima palikite dar 30 parų tamsioje vietoje, harmonizacijai, kad subręstu.

GRYNASIS KIEKIS: 100 g.

Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas:
D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Susiję produktai

Jums taip pat gali patikti

Ąžuolo/Alksnio medienos drožlės žuvies...

780839
2,90 €

Šios natūralios ąžuolo ir alksnio medienos drožlės yra puikus pasirinkimas žuvies rūkymui ir kepimui. Naudojant šias drožles, žuvies produktai įgaus norimą, sodrų aromatą, puikų skonį ir gražią aukso geltonumo spalvą.

HIDRO PRESAS LAN24

2-00201
450,00 €

Vandeninis uogų ir vaisių hidropresas LAN24 idealus sprendimas sulčių išspaudimui iš susmulkintų ar maltų vaisių ir uogų: vynuogių, obuolių, aviečių, serbentų ir kt. Puikiai tinka vyno gamybai iš sulčių ar vaisių nusunkimui po parauginimo.

Nerūdijančio plieno Uogų traiškytuvas PMNI

PMNI
217,00 €

Nerūdijančio plieno, uogų traiškytuvas PMNI, 30 litrų talpos rankinis uogų traiškytuvas skirtas minkštoms uogoms traiškyti  Šis patvarus ir funkcionalus traiškytuvas leis lengvai ir greitai paruošti vaisių masę vynui, sultims, uogienėms ar kitiems poreikiams.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį