ĄŽUOLO DROŽLĖS „INTENSE“ - MEDUOLIAI, MIGDOLAI, PRISKONIAI, VANILĖ, SALDYMEDIS, KAKAVA
ĄŽUOLO DROŽLĖS VYNUI IR SPIRITINIAMS GĖRIMAMS
„Arôneo Intense“ skrudintos prancūziško ąžuolo drožlės suteiks svaiginančias meduolių, migdolų, stiprias prieskonių, vanilės, saldymedžio ir kakavos natas.
Gaminamos iš gerai išdžiovinto (36 mėnesius), prancūziško ąžuolo, naudojant unikalų ir originalų procesą skrudinamas, siekiant užtikrinti aukštos kokybės produktą. Naudojant specialius skrudintuvus su laipsniška kaitinimo schema, kurios rezultatas yra gilus ir vienalytis, atskleidžiantis ąžuolo tam tikras savybes. Specialiai parinktas ąžuolas kartu su unikalia skrudinimo proceso trukme sukuria novatorišką produktą, kuris padidina vynų skonines ir aromatines savybes ir yra ypač vertinamas šių dienų vyndarių bei aludarių.
Struktūrinis efektas: apvalumas, pilnas, burnos pojūtis ilgas.
Aromatinis indėlis: svaiginantis meduolių, migdolų, stiprus prieskonių, vanilės, saldymedžio ir kakavos natos.
NAUDOJANT VYNO GAMYBOJE
Naudojamos vyno BRANDINIMO METU
Dozavimas: 0,5–3 g/l. Drožles rekomenduojame laikyti 1 mėnesį vyne. Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
NAUDOJANT SPIRITINIAMS GĖRIMAMS
PANAUDOJIMAS
LĖTAS IR NATŪRALUS METODAS, DROŽLES DEDANT TIESIAI Į SPIRITINĮ GĖRIMĄ
Drožles sudėkite tiesiai į spiritinį gėrimą (distiliatą, spiritą, degtinę). Dozavimas: 1–3 g/l, laikymo alkoholyje laikas 1–2 mėnesiai. Rekomenduojamas harmonizacijos (brandinimo) laikas 2–3 mėnesiai ir ilgiau.
GREITAS, KONTROLIUOJAMAS METODAS GAMINANT KONCENTRATĄ
KONCENTRATO PARUOŠIMAS: Dozavimas: 50 g/l. Visą pakelio turinį užpilkite 2-iem litrais stipraus alkoholio (50-70%) laikykite 3 – 4 savaites, po to perkoškite.
GĖRIMO PARUOŠIMAS: Atskieskite gautą ekstraktą 30-40% alkoholiu, santykiu 1l koncentrato/10 l alkoholio. Gautą gėrima palikite dar 30 parų tamsioje vietoje, harmonizacijai, kad subręstu.
GRYNASIS KIEKIS: 100 g.
Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.