DRUSKA MĖSOS SŪDYMUI Vit-C 400 g.

410020
1,95 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

DRUSKA MĖSOS SŪDYMUI, MARINAVIMUI IR VYTINIMUI SU ANTIOKSIDANTU

DRUSKA MĖSOS SŪDYMUI, MARINAVIMUI IR VYTINIMUI SU ANTIOKSIDANTU

Tai nejoduotos išgarintos valgomosios druskos ir natrio nitrito (nitrito) mišinys. Sūdymo druska apsaugo mėsą nuo natūralios raudonai rožinės spalvos praradimo o svarbiausia, apsaugo produktus nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia botulino bakterijų, vystymosi. Pridėjus į druską antioksidantų, sumažėja likutinio nitrito kiekis, veiksmingai ribojamas nitrozaminų susidarymas. Pagreitina nitritų virtimą azoto oksidu, pagerina mėsos produktų spalvą. Tai taip pat puikus stabilizatorius. Ši druska taip pat leis apdoroti mėsą, pvz., rūkymo, džiovinimo ir brandinimo metu. 

SAVYBĖS

Išlaiko mikrobiologinį saugumą – apsaugos jūsų paruoštus mėsos produktus nuo nepageidaujamų mikroorganizmų, daugiausia Clostridium botulinum – botulino bakterijų, vystymosi.

Išryškina natūralią mėsos gaminių spalvą – galite lengvai ir efektyviai apsaugoti savo gaminius nuo natūralios ir apetitą keliančios raudonai rožinės spalvos praradimo.

Sausam ir šlapiam sūdymui – pasirenkate patogiausią mėsos sūdymo būdą.

Lengva naudoti – ant pakuotės rasite trumpą ir aiškią naudojimo instrukciją.

Saugus sveikatai – gaminys atitinka visus saugos standartus.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA ruošiant 1 kg mėsos:

Šlapias sūdymas:  58-65 g sūdymo druskos užpilkite 1 litru šalto vandens, įberkite 4 g cukraus ir mėgstamų prieskonių. Mėsą marinate laikykite 7-14 dienų šaldytuve.

Sausas mėsos gabalėlių sūdymas: mėsą įtrinkite 18-25 g sūdymo druskos ir mėgstamais prieskoniais. Laikyti šaldytuve 3-7 dienas, atsižvelgiant į tai, kad geriausi rezultatai pasiekiami laikantis taisyklės: 1 cm mėsos storio = 1 marinavimo diena.

Sausas dešrų sūdymas: į 1 kg maltos mėsos įberkite 13-17 g sūdymo druskos ir mėgstamų prieskonių. Paruoštą mišinį palikite šaldytuve 1 dieną.

Sudedamosios dalys: nejoduota druska, lipnumą reguliuojanti medžiaga: E536, natrio nitritas, antioksidantas: natrio askorbatas (0,3%)

Grynasis kiekis: 400 g.

Susiję produktai

Sūdytu mėsos gaminių aprišimo replės + 60...

313313
18,20 €

Sūdytų mėsos gaminių aprišimo replės + 60 aprišimo žiedų. Nepamainoma pagalba virtuvėje - mėsos aprišimo įrankis palengvina specialių žiedų uždėjimą ant mėsos tinklelių, natūralių bei dirbtinių apvalkalų ruošiant mėsą ir dešras rūkymui.

Druskos,druskingumo matuoklis

405558
7,00 €
Druskos,druskingumo matuoklis, , Dabar galite suteikti sau galimybę išmatuoti druskos koncentraciją tirpaluose. Nepraleiskite progos! Matuojant druskos koncentraciją sūryme, naudojant sūrymo matuoklį, išpilkite tiriamą sūrymą į siaurą cilindrą tie
Jums taip pat gali patikti

Mėsos minkštiklis

311402
7,90 €
Mėsos minkštiklis, Puikiai tinka paruošti sultingus kepsnius. Tai daro mėsą švelnią ir subtilią. Ergonomiška forma leidžia pradurti be pastangų, Korpuso aukštis: 19 cm, Paviršiaus su adatomis skersmuo - 5cm, pjovimo briaunos pagamintos iš aukštos kokybė

Baltas tinklelis mėsai Ø18 cm - 50m (220°C)

18450
15,45 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 18 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Bakterijų kultūra mėsai 2g

410017
3,15 €

Mėsos gaminių brandinimas ranka pasiekiamas – jau šiandien galite mėgautis savo gamintais naminiais brandintais mėsos gaminiais. Bakterijų kultūros padės paruošti mėsą, pvz., kiaulienos nugarinę, nugarinę, kumpį ar sprandinę.

Baltas tinklelis mėsai Ø22 cm - 50m (220°C)

22450
18,50 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 22 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Alksnio/Buko medienos drožlės kiaulienos...

780840
2,90 €

Natūralios alksnio ir buko medienos drožlės, skirtos kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų kiaulienos patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso rudos spalvą.

VYŠNIOS medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g

780842
3,20 €

Natūralios vyšnios medienos drožlės, skirtos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymui bei grilinimui. Dėl šių drožlių jūsų mėsos ir žuvies patiekalai įgis norimą aromatą, skonį ir išskirtinę aukso raudoną spalvą.

FRESH 15m/21mm (170°C) Valgomas kolageno...

51115
5,60 €

21 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos, verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.  

Nevalgomas kolageno apvalkalai Ø55 - 4m 100°C

310301
5,90 €

Nevalgomas kolageno apvalkalai Ø55 - 4m 100°C. Aukštos kokybės dirbtinių baltymų dešrų apvalkalas, turintis Nacionalinio higienos instituto sertifikatą, leidžiantį greitai ir paprastai paruošti naminę perdirbtą mėsą. Apvalkalas tinkamas sąlyčiui su maistu,

Kumpio virimo aparatas 1,5 kg su puodu vandeniui

313016
65,15 €

Produktas tinka visų tipų viryklėms. Su šiuo virimo aparatu galima paruošti ne daugiau kaip 1,5 kg mėsos. Tai gali būti garuose troškinta mėsa – klasikiniai kumpiai (vytinti ir nevytinti), vyniotiniai, pietų mėsa, mėsos gaminiai su daržovėmis, džiovinti vaisiai, grybai, taip pat veganiški pyragai

Baltas tinklelis mėsai (220°C) Ø15 cm - 50m

310109
19,90 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 15 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

FRESH 15m/28mm (170°C) Valgomas kolageno...

51109
6,00 €

28 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos, verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.  

Kumpio viryklė 0,8 kg

313008
32,35 €

Prietaisas tinka visų tipų viryklėms. Su šia virykle galima paruošti vienu užpildymu ne daugiau kaip 0,8 kg mėsos. Tai gali būti garuose troškinta mėsa – klasikiniai kumpiai, vyniotiniai, įvairūs mėsos gaminiai su daržovėmis ar grybai, taip pat vegetariški patiekalai.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį