Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE.
Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE.
Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose.
Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto iki 18-20°C. vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30min. Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su sultimis.
temperatūrų skirtumas, tarp paruoštų mielių ir sulčių neturėtų būtį daugiau kaip 5°C.
DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 4°C. mielės žūva.
Grynasis kiekis: 10 g.
Pakelio pakanka iki 30ltr. putojančio vyno pasigaminti.
Fermentacijos temperatūra: 10-30°C.
Sudedamosios dalys: Saccharomyces cerevisiae ex r.f. bayanus
Gamintojas: Enartis. Italija
Platintojas: Įm. Medėja Dariaus ir Girėno g 3, Plungė.