STEINBERGER vyno mielės

20449
2,30 €
Su mokesčiais
STEINBERGER VYNO MIELĖS, Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamas sausam vynui gaminti. Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C. Pakelio užtenk

STEINBERGER VYNO MIELĖS
Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamas sausam vynui gaminti. Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C. Pakelio užtenka pasigaminti iki 30 ltr. vyno.
Grynasis kiekis: 10 g.
Sudedamosios dalys: Sausosios Saccharomyces Cerevisiae mielės.

Gamintojas: CBF DRINKIT, ŠVEDIJA.

Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį