VIDUTINIO DYDŽIO, NESKRUDINTOS, PRANCŪZIŠKO ĄŽUOLO DR0ŽLĖS „AROPRIME“
Naudojamos vyno FERMENTACIJOS METU. Suteikia vynui KOKOSO, ŠVIEŽIOS MEDIENOS, PRIESKONIŲ, VANILĖS natas.
Savybės:
•       Spalvų stabilizavimas
•       Patobulinta vyno struktūra
•       Natūralūs taninai
Rožinio ir raudonojo vyno gamyboje:
•       Suteikia vaisių aromatų
•       Sumažina „žaliuosius“ aromatus
Rožinio ir baltojo vyno gamyboje:
•        Sustiprina pojūtį burnoje
•        Suteikia saldumo
•        Sumažina „žaliuosius“ aromatus
•        Suteikia vaisių aromatų
•        Apsaugo misą nuo oksidacijos
DOZAVIMAS: 1 -10 gr./1ltr.
Drožles rekomenduojame laikyti vyne, fermentacijos metu, iki mėnesio. Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
GRYNASIS KIEKIS: 1 kg.
Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.