1 kg. vidutinio dydžio, neskrudintos prancūziško ąžuolo drožlės
1 kg. vidutinio dydžio, neskrudintos, prancūziško ąžuolo drožlės "AROPRIME". Naudojamos vyno FERMENTACIJOS METU. Suteikia vynui KOKOSO, ŠVIEŽIOS MEDIENOS, PRIESKONIŲ, VANILĖS natas.
VIDUTINIO DYDŽIO, NESKRUDINTOS, PRANCŪZIŠKO ĄŽUOLO DR0ŽLĖS „AROPRIME“
Naudojamos vyno FERMENTACIJOS METU. Suteikia vynui KOKOSO, ŠVIEŽIOS MEDIENOS, PRIESKONIŲ, VANILĖS natas.
• Spalvų stabilizavimas
• Patobulinta vyno struktūra
• Natūralūs taninai
Rožinio ir raudonojo vyno gamyboje:
• Suteikia vaisių aromatų
• Sumažina „žaliuosius“ aromatus
Rožinio ir baltojo vyno gamyboje:
• Sustiprina pojūtį burnoje
• Suteikia saldumo
• Sumažina „žaliuosius“ aromatus
• Suteikia vaisių aromatų
• Apsaugo misą nuo oksidacijos
DOZAVIMAS: 1 -10 gr./1ltr.
Drožles rekomenduojame laikyti vyne, fermentacijos metu, iki mėnesio. Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
GRYNASIS KIEKIS: 1 kg.
Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.