Mielės X-PURE

Mielės X-PURE 25 ltr.

403103
3,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Spiritinės mielės Turbo X-Pure 25 L.  Aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui iki 21.3%. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio! Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 25 L misos.

Mielės X-PURE-25L

Turbo X-Pure-25L Aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui iki 21.3%. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio!

Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 25 L misos. Tinka misai iš cukraus, vaisių ir grūdų fermentuoti. Šių mielių dėka galite sėkmingai paruošti puikų gėrimą iš grūdų, vaisių ir cukraus. Greita ir efektyvi fermentacija – mielės gali išfermentuoti nuo 6-9 kg cukraus pasiekdamos 21,3% alkoholio. Naudojant šias mieles malonus gatavo produkto aromatas.

Kaip naudoti:

Pirmąją dalį cukraus suberkite į fermentacijos indą ir ištirpinkite atitinkamame kiekyje drungno vandens, kurio temperatūra nuo25-30°C. Tada supilkite visą mielių maišelio turinį ir atsargiai išmaišykite. Gautą tirpalą fermentuokite 18-35 ⁰C temperatūroje.

Sudedamosios dalys: mielės, kalio fosfatas (V), magnio sulfatas (VI), kalcio karbonatas (IV), vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas).

Laikyti sausoje vietoje kambario temperatūroje.

Grynasis svoris: 135 g.

Pakelio užtenka 25 ltr misos užraugti.

Kilmės šalis: Lenkija

Platintojas: D. Marcinkevičiaus įmonė ”MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3\; Plungė.

Susiję produktai

MILD FRANSK konjako skonio esencija

41027ST
2,30 €
MILD FRANSK konjako skonio esencija, KONJAKO "MILD FRANSK" kvapioji medžiaga. Su šia kvapiąja medžiaga galite pasigaminti 0.75 ltr. konjako., Sudedamosios dalys: cukrus, kvapiosios medžiagos, dažiklis E150, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga -

GREMAXA graikiško brendžio skonio esencija

ST41019
2,30 €
GREMAXA graikiško brendžio skonio esencija, GREMAXA graikiško brendžio skonio kvapioji medžiaga. Buteliuko kiekio užtenka 0.75ltr. brendžio pasigaminti., Sudedamosios dalys: cukrus, kvapiosios medžiagos, dažiklis E150A, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga

PRANCŪZIŠKO brendžio esencija

41027
2,30 €
PRANCŪZIŠKO brendžio esencija, PRANCŪZIŠKO BRENDŽIO skonio kvapioji medžiaga. Buteliuko kiekio užtenka 0.75 ltr. brendžio pasigaminti., Sudedamosios dalys: kvapiosios medžiagos, brendžio aliejus, taninas, drėgmę išlaikanti medžiaga E422, invertuotas cukru

TENNESSE VISKIO skonio esencija

41096
2,30 €
TENNESSE VISKIO skonio esencija, TENNESSE VISKIO skonio kvapioji medžiaga., VARTOJIMO BŪDAS: buteliuko turinį supilti į 750 ml. talpos butelį ir užpilti 40% stiprumo alkoholiu. Vartoti po 24 val., bet išlaikius ilgiau skonis tik gerėja., Sudedamosios daly

Žolelių mišinys MEDŽIOTOJŲ

80075
3,95 €
Žolelių mišinys MEDŽIOTOJŲ, Žolelių mišinys "MEDŽIOTOJŲ" 2-iems litrams užpiltinės pasigaminti. Tokias užpiltines mūsų protėviai gėrė, eidami medžioti stumbrų. Dauguma užpiltinės žolelių auga tik šiaurės-rytų Lenkijos miškuose.

Žolelių mišinys TREJOS DEVYNERIOS

80088
3,95 €

Žolelių mišinys užpiltinei "TREJOS DEVYNERIOS" Pasigaminsite 2 litrus užpiltinės. Šis žolelių mišinys atsirado Žemaitijoje, užpiltinė pradėta gaminti Palangos vaistinėje.

100g. stipriai skrudintos amerikietiško ąžuolo...

AHM-100
2,20 €
100g. stipriai skrudintos amerikietiško ąžuolo drožlės, Stipriai skrudintos, smulkios, amerikietiško ąžuolo drožlės. Naudojamos viskių gamyboje. Priduoda gėrimui viskio skonį bei aromatą., Drožlės naudojamos tam, kad nereikėtų laikyti gėrimo ąžuolinėse st

Stipriai skrudintos prancūziško ąžuolo drožlės

PHM-100
2,20 €
Stipriai skrudintos prancūziško ąžuolo drožlės, Stipriai skrudintos, vidutinio stambumo, prancūziško ąžuolo drožlės. Naudojamos brendžių gamyboje. Priduoda gėrimui kavos skonį bei aromatą., Drožlės naudojamos tam, kad nereikėtų laikyti gėrimo ąžuolinėse s

Fermentų komplektas

ALFA 1+2
11,00 €
Fermentų komplektas, Tai fermentų komplektas skirtas misos apcukrinimui. Apcukrinantys fermentai suskaldo krakmolą ir dekstrinus iki fermentuojamų cukrų. Tuomet šiuos cukrus mielių ląstelės fermentuoja į alkoholį., Naudojamas grūdinėm kultūrom. Rinkinys s

1 l GREMAXA graikiško brendžio skonio esencija

41019-1
47,00 €
1 l GREMAXA graikiško brendžio skonio esencija, GREMAXA graikiško brendžio skonio kvapioji medžiaga. Šio kiekio pakanka pasigaminti 30 - 40 ltr. brendžio., Sudedamosios dalys: cukrus, kvapiosios medžiagos, dažiklis E150A, rūgštingumą reguliuojanti medžiag

Alco-Crystal

405100
2,80 €
Alco-Crystal, ALCO-CRYSTAL pašalina distiliatų kvapus. Alka-Crystal netirpstančios mineralinės granulės skirtos spiritinių gėrimų skonio ir aromato pagerinimui., Veiksmingai ištaiso degtinių, distiliatų ir vynų trūkumus išlaikant vaisių aromatus vynuose.
Jums taip pat gali patikti

Spiritinės TURBO WHISKEY mielės

403160
2,40 €

Viskis tai alkoholinis gėrimas, gaminamas fermentuojant grūdų košę ir brandinamas medinėse, daugiausia ąžuolo statinėse. Spiritinės Turbo Whisky mielės tai mielių, maistingųjų medžiagų ir vitaminų mišinys, idealiai tinkantis greitai grūdinių kultūrų fermentacijai.

Mielės X-PURE-100L

403106
7,90 €

Spiritinės mielės Turbo X-Pure 100 L.  Aukštos kokybės mielės su didele tolerancija alkoholiui iki 21.3%. Dėl didelio atsparumo alkoholiui, mielių ir maistinių medžiagų mišinys išfermentuoja misą iki 21,3% alkoholio!, Turbo X-Pure mielių pakelis skirtas 100 L misos. Tinka misai iš c

Mielės COOBRA BASIC VODKA

22784
2,90 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Mielės vaisinėms degtinėms.

71004A
2,50 €

Mielės vaisinėms degtinėms.Mielės vaisinėms degtinėms.ALKOHOLIO TOLERANCIJA 18%.Vartojimo būdas: Naudojant šias mieles iš vaisių misos galite gauti net 18% alkoholio misoje. Optimaliausia fermentacijos temperatūra +17 +21°C. Kuo ilgesnis fermentacijos laikas, tuo vaisių aromatas bus sodresnis. Pastaba: prie aukštesnės nei 35°C temperatūros mielės sudega. Sudedamosios dalys: sausosios mie..

Viskio mielės COOBRA WHISKY

226332
4,40 €
Viskio mielės COOBRA WHISKY, Paruošimo būdas:, paskleiskite mieles ant misos paviršiaus, palaukite 20 min. ir po to gerai viską išmaišykite. Misos temperatūra neturėtų viršyti kambario temperatūros.Pakelio užtenka 25 ltr., PER 3-6 DIENAS FERMENTUOJA IKI 1

Dėžė Mielių COOBRA BASIC VODKA

22784-50
136,00 €
Mielės COOBRA BASIC VODKA, Naudojimo būdas:, 6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l., Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruoj

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį