Dėžė Mielių COOBRA BASIC VODKA
Naudojimo būdas:
6-7 kg. cukraus užpilkite 25 l. šilto + 25°C temperatūros vandens ir gerai išmaišykite. Suberkite mieles ir gerai išmaišykite. Pakelio turinio užtenka 25 l.
Optimaliausia aplinkos temperatūra +22-27°C. Svyruojant temperatūrai fermentacija gali užtrukti ilgiau.
6 KG. CUKRAUS PER 2-3 DIENAS FERMENTUOJA IKI 14% ALKOHOLIO.
Sudedamosios dalys:
- sausosios mielės saccharomyces cervisiae,
- karbamidas, diamonio fosfatas,
- magnio sulfatas,
- rūgštingumą reguliuojanti medžiaga magnio karbonatas,
- medžiaga nuo putojimo silicis,
- vitaminai B1.
Grynasis kiekis: 65 gr.
Dėžėje: 50 vnt
Kilmės šalis: ANGLIJA
Fasuotojas: CBF Drinkit AB, Švedija
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įmonė ”MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3\; Plungė.