Itališko sūrio raugas

Itališko sūrio "PER CACIOTTA" raugas 1...
13736

3.35€ Be PVM: 2.77€

Itališko sūrio "PER CACIOTTA" raugas 10 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite "PER CACIOTTA" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CA..

Itališko sūrio "PER CACIOTTA" raugas 5...
Naujiena

Itališko sūrio "PER CACIOTTA" raugas 5...
13736-50

6.50€ Be PVM: 5.37€

Itališko sūrio "PER CACIOTTA" raugas 10 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite "PER CACIOTTA" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CA..

Itališko sūrio FORMAGGI STAGIONATI raugas 10 l
13737

3.35€ Be PVM: 2.77€

Itališko sūrio FORMAGGI STAGIONATI raugas 10 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 laipsnių temperatūros, sudėkite "FORMAGGI STAGIONATI" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros..

Itališko sūrio FORMAGGI STAGIONATI raugas 50 l
13777-50

6.50€ Be PVM: 5.37€

Itališko sūrio FORMAGGI STAGIONATI raugas 50 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 laipsnių temperatūros, sudėkite "FORMAGGI STAGIONATI" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros..

Bakterijų kultūra GAUDA Sūriams
411242

5.20€ Be PVM: 4.30€

Bakterijų kultūra GAUDA SūriamsPuikiai derinamas pieno fermentacijai bakterijų mišinys, kuris leidžia pasigaminti skanų,naminis goudos sūrį. Sudėtis: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lacto..

Bakterijų kultūra GRAIKIŠKAM Sūriui
411241

5.20€ Be PVM: 4.30€

Bakterijų kultūra GRAIKIŠKAM SūriuiBakterijų kultūrų mišinys pieno fermentacijai, kurio dėka pasigaminsite graikiško tipo sūrį.Sudėtis: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helvet..

Itališko sūrio FORMAGGI FRESCHI raugas 10 l
13738

3.35€ Be PVM: 2.77€

Itališko sūrio FORMAGGI FRESCHI raugas 10 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite sūrio "FORMAGGI FRESCHI" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros..

Itališko sūrio FORMAGGI FRESCHI raugas 50 l
13778-50

6.50€ Be PVM: 5.37€

Itališko sūrio FORMAGGI FRESCHI raugas 50 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite sūrio "FORMAGGI FRESCHI" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros..

Itališko sūrio PRIMO SALE raugas 10 l
13739

3.35€ Be PVM: 2.77€

Itališko sūrio PRIMO SALE raugas 10 l.Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite "PER CACIOTTA" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLI..

Itališko sūrio PRIMO SALE raugas 50 l
13779-50

6.50€ Be PVM: 5.37€

Itališko sūrio PRIMO SALE raugas 50 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite "PER CACIOTTA" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLIO..

Itališko sūrio TALEGGIO raugas 50 l
13780-50

6.50€ Be PVM: 5.37€

Itališko sūrio TALEGGIO raugas 50 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 laipsnių temperatūros, sudėkite " TALEGGIO" raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir p..

Itališko sūrio ROBIOLA raugas 10 l
13741

3.35€ Be PVM: 2.77€

Itališko sūrio ROBIOLA raugas 10 lPasterizuokite (neprivaloma) visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 38 ° C temperatūros, sudėkite " ROBIOLA" raugą ir palikite pastovėti 5 min, po to permai..

Itališko sūrio ROBIOLA raugas 50 l
13741-50

6.50€ Be PVM: 5.37€

Itališko sūrio ROBIOLA raugas 50 lPasterizuokite (neprivaloma) visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 38 ° C temperatūros, sudėkite " ROBIOLA" raugą ir palikite pastovėti 5 min, po to permai..

Itališko sūrio STARACCHINO raugas 10 l
13742

3.35€ Be PVM: 2.77€

Itališko sūrio STARACCHINO raugas 10 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 39 ° C temperatūros, sudėkite "STARACCHINO" raugą ir palikite pastovėti 20 min, Jei pageidaujate ga..

Itališko sūrio STARACCHINO raugas 50 l
13742-50

6.50€ Be PVM: 5.37€

Itališko sūrio STARACCHINO raugas 50 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 39 ° C temperatūros, sudėkite "STARACCHINO" raugą ir palikite pastovėti 20 min, Jei pageidaujate ga..

Itališko sūrio CAMEMBERT raugas 50 l
13783-50

6.50€ Be PVM: 5.37€

Itališko sūrio CAMEMBERT raugas 50 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 ° C temperatūros, sudėkite "CAMEMBET" (mėlynas ir raudonas pakeliai) raugą ir palikite pastovėti 1..

Itališko sūrio CAPRINO raugas 10 l
13744

3.35€ Be PVM: 2.77€

Itališko sūrio CAPRINO raugas 10 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 44 ° C temperatūros, sudėkite "CAPRINO " raugą ir palikite pastovėti 20 min, po to permaišykite ir pri..

Itališko sūrio CAPRINO raugas 50 l
13784-50

6.50€ Be PVM: 5.37€

Itališko sūrio CAPRINO raugas 50 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 44 ° C temperatūros, sudėkite "CAPRINO " raugą ir palikite pastovėti 20 min, po to permaišykite ir pri..

Itališko sūrio PER BRIE raugas 10 l
13745

3.35€ Be PVM: 2.77€

Itališko sūrio PER BRIE raugas 10 lLazdyno riešutų sūris su baltuoju pelėsiu. Pasterizuokite visą pieną 65° C temperatūroje 30 minučių. Kai pienas atvėsta iki 38° C temperatūros, sudėkite " PER BRIE" raugą ir atsargiai maišyki..

Itališko sūrio PER BRIE raugas 50 l
13785-50

6.50€ Be PVM: 5.37€

Itališko sūrio PER BRIE raugas 50 lLazdyno riešutų sūris su baltuoju pelėsiu. Pasterizuokite visą pieną 65° C temperatūroje 30 minučių. Kai pienas atvėsta iki 38° C temperatūros, sudėkite " PER BRIE" raugą ir atsargiai maišyki..

Itališko sūrio raugas "MOZZARELLA" 10 ...
13746

3.35€ Be PVM: 2.77€

Itališko sūrio raugas "MOZZARELLA" 10 lSudedamosios dalys: sausas pieno fermentas.Grynasis kiekis: 10g. Dozavimas: 10 g x 10 litrų pieno. Gamintojas: Italija "ENOLANDIA" Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir ..

Itališko sūrio raugas "MOZZARELLA" 50 ...
13786-50

6.50€ Be PVM: 5.37€

Itališko sūrio raugas "MOZZARELLA" 50 lSudedamosios dalys: sausas pieno fermentas.Grynasis kiekis: 50g. Dozavimas: 50 g x 50 litrų pieno. Gamintojas: Italija "ENOLANDIA" Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir ..

Itališko sūrio TALEGGIO raugas 10 l
13740

3.35€ Be PVM: 2.77€

Itališko sūrio TALEGGIO raugas 10 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 laipsnių temperatūros, sudėkite " TALEGGIO" raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir p..

Laikinai nėra

Itališko sūrio CAMEMBERT raugas 10 l
13743

3.35€ Be PVM: 2.77€

Itališko sūrio CAMEMBERT raugas 10 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 ° C temperatūros, sudėkite "CAMEMBET" (mėlynas ir raudonas pakeliai) raugą ir palikite pastovėti 1..

Laikinai nėra
Rodoma nuo 1 iki 24 iš 24 (1 puslapių)
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard