Bakterijų kultūra GRAIKIŠKAM Sūriui

Bakterijų kultūra GRAIKIŠKAM Sūriui

411241
6,30 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Bakterijų kultūra Jogurtui, ,

Bakterijų kultūra GRAIKIŠKAM Sūriui
Bakterijų kultūrų mišinys pieno fermentacijai, kurio dėka pasigaminsite graikiško tipo sūrį.
Sudėtis: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. kremoras, laktozė
Pakelio pakanka 50ltr.pieno

Iš 1Ltr pieno pagaminsite 1ltr.jogurto

Panaudojimas: 0,6g./ 10Ltr pieno

Grynasis kiekis 25g.

Susiję produktai

Bakterijų kultūra VARŠKEI

411243
6,30 €
Bakterijų kultūra Jogurtui, , Varškės sūrio receptas:, , Į puodą supilkite 5 litrus mažai pasterizuoto (iki 74°C) arba šviežio pieno ir pašildykite iki 40°C. Įpilkite maždaug 0,3 g (apie 1/5 arbatinio šaukštelio) bakterijų, ištirpintų maždaug 30 ml šalto

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį