CHERESO vyno mielės

20478
2,30 €
Su mokesčiais
CHERESO VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. CHERESO vyno mielės tinka gami

CHERESO VYNO MIELĖS

Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. CHERESO vyno mielės tinka gaminant tiek sausus tiek desertinius saldžius naminius vynus turinčius daug alkoholio.Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C.

Grynasis kiekis: 10 g.
Pakelio užtenka pasigaminti iki 30 ltr. vyno.
Sudedamosios dalys:
Sausosios Saccharomyces Cerevisiae mielės. 


Gamintojas: CBF DRINKIT, ŠVEDIJA.

Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.


Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį