INCANTO CARAMEL – KARAMELĖ
Vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo drožlės.
Gaminamas iš gerai išdžiovinto (18-36 mėnesius), prancūziško ąžuolo, naudojant unikalų ir originalų procesą skrudinamas, siekiant užtikrinti aukštos kokybės produktą. Naudojant specialius skrudintuvus, naudojama laipsniška kaitinimo schema, kurios rezultatas yra gilus ir vienalytis atskleidžiantis ąžuolo tam tikras savybes. Rezultatas, vienoda visų partijų kokybė. Specialiai parinktas ąžuolas kartu su unikalia skrudinimo proceso trukme sukuria novatorišką produktą, kuris padidina vynų skonines ir aromatines savybes ir yra ypač vertinamas šių dienų vyndarių. Aromatinės savybės: karamelės, kapučino, deginto cukraus, sviesto, migdolų, skrudintų lazdyno riešutų, vanilės ir lengvų prieskonių natos.
Skoninės savybės: ypač padidina glotnumą ir saldumą.
Drožlių dydis: 2 – 4 mm.
Dozavimas: 1-4 g / L baltiesiems vynams; 1-6 g / l raudoniesiems vynams.
Kontaktinis laikas: mažiausiai 4 savaitės