VIDUTINIO DYDŽIO, NESKRUDINTOS, PRANCŪZIŠKO ĄŽUOLO DR0ŽLĖS „AROPRIME“
Naudojamos vyno FERMENTACIJOS METU.
Suteikia vynui KOKOSO, ŠVIEŽIOS MEDIENOS, PRIESKONIŲ, VANILĖS natas.
Savybės:
• Spalvų stabilizavimas
• Patobulinta vyno struktūra
• Natūralūs taninai
Rožinio ir raudonojo vyno gamyboje:
• Suteikia vaisių aromatų
• Sumažina „žaliuosius“ aromatus
Rožinio ir baltojo vyno gamyboje:
• Sustiprina pojūtį burnoje
• Suteikia saldumo
• Sumažina „žaliuosius“ aromatus
• Suteikia vaisių aromatų
• Apsaugo misą nuo oksidacijos
DOZAVIMAS: 1 -10 gr./1ltr.
Drožles rekomenduojame laikyti vyne, fermentacijos metu, iki mėnesio. Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
GRYNASIS KIEKIS: 100gr.
Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.