Mėsos tinklinis maišelis pakabinimui (125C) 42cm

Kabinamas Tinklelis Mėsa (125°C) 3 vnt. x 1.5kg

310117
3,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Kabinamas tinklelis mėsai, pakuotėje 3 vnt tinklinių maišelių, kurių ilgis 42 cm. Į vieną tinklinį maišelį telpa 1.5 kg mėsos. Tinklelis naudojamas kumpio rūkymui, jo nereikia rišti, tiesiog mėsą įdėkite į tinklinį maišelį ir kabinkite rūkykloje. Taip pat tiks pagamintiems rūkytiems produktams laikyti ar mėsai brandinti.

Kabinamas tinklinis maišelis mėsai (125°C)

Kabinamas tinklelis mėsai, pakuotėje 3 vnt tinklinių maišelių, kurių ilgis 42 cm. Į vieną tinklinį maišelį telpa iki 1.5 kg mėsos. Dedant į tinklinį maišelį mėsos nereikia papildomai surišti ar įdėti į kitą tinklelį. Tinklelis naudojamas kumpio rūkymui, jo nereikia rišti, tiesiog mėsą įdėkite į tinklinį maišelį ir kabinkite rūkykloje. Taip pat tiks pagamintiems rūkytiems produktams laikyti ar mėsai brandinti.

Pakuotėje: 3 vnt
Maišelio ilgis: 42 cm
Atsparumas karščiui: 125°C


Susiję produktai

Nerūdijančio plieno kabliai 150 mm, Ø 3 mm, 5 vnt

311201
4,90 €

Nerūdyjančio plieno "S" kabliai mėsos rūkymui. Patogus rūkymas - šių tradicinių rūkymo kabliukų dėka galėsite rūkyti mėsos gaminius pakabinę juos ant stabilių laikiklių. Kablių pagalba dūmai patenka į visą mėsos paviršių todėl jūsų produktai bus išrūkyti vienodai.

Nerūdijančio plieno kabliai 150 mm, Ø 4 mm, 15 vnt

311324
19,95 €

Ypač tvirti, nerūdijančio plieno, storo metalo kabliai mėsos rūkymui. Patogus rūkymas - šių tradicinių rūkymo kabliukų dėka galėsite rūkyti mėsos gaminius pakabinę juos ant stabilių laikiklių. Kablių pagalba dūmai patenka į visą mėsos paviršių todėl jūsų produktai bus išrūkyti vienodai.

Jums taip pat gali patikti

Slyvos medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g

780837
3,20 €

Aukštos kokybės slyvų medienos drožlės, skirtos naudoti kiaulienos rūkymui ir grilinimui. Dėl savo savybių jos suteikia gaminiams sodrų, norimą aromatą ir skonį, taip pat patrauklią rudai raudoną spalvą.

Kumpio virimo aparatas 1,5 kg su puodu vandeniui

313016
66,30 €

Produktas tinka visų tipų viryklėms. Su šiuo virimo aparatu galima paruošti ne daugiau kaip 1,5 kg mėsos. Tai gali būti garuose troškinta mėsa – klasikiniai kumpiai (vytinti ir nevytinti), vyniotiniai, pietų mėsa, mėsos gaminiai su daržovėmis, džiovinti vaisiai, grybai, taip pat veganiški pyragai

Buko medienos drožlės rūkymui/kepimui 450g

780831
2,90 €

100 % natūrali buko mediena, išgaunama iš švarių ir ekologiškų teritorijų. Medienos drožlės yra be jokių impregnantų ar konservantų, taip pat neturi dulkių dalelių. Tai – profesionalus pasirinkimas, užtikrinantis puikų skonį, aromatą ir išvaizdą rūkant ar grilinant paukštieną, jautieną, kiaulieną, ėrieną, žvėrieną ar žuvį.

FRESH 7m/28mm (170°C) Valgomas kolageno...

51108
3,20 €

28 mm skersmens, gyvulinės kilmės, valgomas kolageno apvalkalas dešrelių ir dešrų gamybai. PREMIUM FRESH rekomenduojamas FRESH tipo dešrelėms, kurios rūkomos, verdamos, kepamos ar kepamos ant grotelių. Atsparumas karščiui iki 170°C.  

Tinklelis mėsai (125°C) Ø 22 cm x 4 m

310114
5,80 €

Tinklelis mėsai (125°C) 22 cm skersmens ir 4 m ilgio. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus karštam ir šaltam rūkymui, kepimui, brandinimui bei vytinimui. Dėl specialių gijų įvijimo į tinklą tinklas pasižymi labai dideliu mechaniniu stiprumu ir elastingumu. 

Baltas tinklelis mėsai Ø22 cm - 5m (220°C)

22405
3,95 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 22 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Baltas tinklelis mėsai Ø16 cm - 50m (220°C)

16450
13,20 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 16 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Bakterijų kultūra mėsai 2g

410017
3,15 €

Mėsos gaminių brandinimas ranka pasiekiamas – jau šiandien galite mėgautis savo gamintais naminiais brandintais mėsos gaminiais. Bakterijų kultūros padės paruošti mėsą, pvz., kiaulienos nugarinę, nugarinę, kumpį ar sprandinę.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį