VIDUTINIO DYDŽIO, VIDUTINIO SKRUDINIMO, AMERIKIETIŠKO ĄŽUOLO DR0ŽLĖS „AROTRAD“
Naudojamos vyno BRANDINIMO METU.
Suteikia vynui greitą aromatinį poveikį su VANILĖS, KOKOSO, SKRUDINTOS DUONOS IR KREMBRIULĖ natomis.
Savybės:
• Suteikia vyno struktūrai natas
• Sustiprina pojūtį burnoje
• Sustiprina saldumo pojūtį
DOZAVIMAS: 0.5 – 2 g/L
Trumpam brandinimui arba prieš išpilstant į butelius drožles rekomenduojame laikyti vyne nuo 5 iki 15 dienų, tada drožles išimkite ir leiskite vynui dar pabręsti – harmonizacijai 2-4 savaites.
Vidutiniam brandinimui drožles rekomenduojame laikyti vyne nuo trijų savaičių iki 1 mėnesio, tada drožles išimkite ir leiskite vynui dar pabręsti – harmonizacijai 2-3 mėnesius.
Drožlėms naudokite mirkymo maišelį.
GRYNASIS KIEKIS: 100 g.
Gamintojas: AROBOIS Prancūzija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.