INCANTO CREAM
Vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo drožlės. Gaminamas iš gerai išdžiovinto (18-36 mėnesius), prancūziško ąžuolo, naudojant unikalų ir originalų procesą skrudinamas, siekiant užtikrinti aukštos kokybės produktą. Naudojant specialius skrudintuvus, naudojama laipsniška kaitinimo schema, kurios rezultatas yra gilus ir vienalytis atskleidžiantis ąžuolo tam tikras savybes. Rezultatas, vienoda visų partijų kokybė. Specialiai parinktas ąžuolas kartu su unikalia skrudinimo proceso trukme sukuria novatorišką produktą, kuris padidina vynų skonines ir aromatines savybes ir yra ypač vertinamas šių dienų vyndarių.
Aromatinės savybės: : vanilės, kokosų, sviesto, kapučino ir saldymedžio natos.
Skoninės savybės: padidina glotnumą, struktūrą ir saldumą, nesuteikia per daug taninų.
Drožlių dydis: 2 – 4 mm.
Dozavimas: 1-4 g / L baltiesiems vynams; 1-6 g / l raudoniesiems vynams.
Kontaktinis laikas: mažiausiai 4 savaitės