INCANTO TOFFEE – IRISO
Vidutinio ir stipraus skrudinimo prancūziško ąžuolo drožlių mišinys. Gaminamas iš gerai išdžiovinto (18-36 mėnesius), prancūziško ąžuolo, naudojant unikalų ir originalų procesą skrudinamas, siekiant užtikrinti aukštos kokybės produktą. Naudojant specialius skrudintuvus, naudojama laipsniška kaitinimo schema, kurios rezultatas yra gilus ir vienalytis atskleidžiantis ąžuolo tam tikras savybes. Rezultatas, vienoda visų partijų kokybė. Specialiai parinktas ąžuolas kartu su unikalia skrudinimo proceso trukme sukuria novatorišką produktą, kuris padidina vynų skonines ir aromatines savybes ir yra ypač vertinamas šių dienų vyndarių.
Aromatinės savybės: vynui suteikia kavos machiato, skrebučių, skrudintų migdolų, lazdyno riešutų, vanilės, abrikosų aromatines savybes..
Skoninės savybės: padidina vyno saldumą,glotnumą ir struktūrą
Drožlių dydis: 2 – 4 mm.
Dozavimas: 1-4 g / L baltiesiems vynams; 1-6 g / l raudoniesiems vynams.
Kontaktinis laikas: mažiausiai 3 savaitės