Vyno Filtras COLOMBO-18

  • 320.00€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 580000
  • Prieinamumas: LAIKINAI NĖRA (TEIRAUTIS)

Vyno Filtras COLOMBO-1818 elementų„COLOMBO® FILTER“ sudaro specialus elektrinis siurblys ir filtravimo sistema, su presuotais filtravimo elementais. Šis filtravimo tipas leidžia pasiekti puikų gėrimų skaidrumo lygį, nepakenkiant pagrindinėms filruojamo skysčio savybėms. Tinka buitiniam ir profesionaliam naudojimui, pavyzdžiui, vyninėse, farmacijos gamyklose, laboratorijose, alaus daryklose ir..

Žymos: filtravimo iranga vynui, filtras, profesionalus filtras vynui

Vyno Filtras COLOMBO-18

18 elementų„COLOMBO® FILTER“ sudaro specialus elektrinis siurblys ir filtravimo sistema, su presuotais filtravimo elementais. Šis filtravimo tipas leidžia pasiekti puikų gėrimų skaidrumo lygį, nepakenkiant pagrindinėms filruojamo skysčio savybėms. Tinka buitiniam ir profesionaliam naudojimui, pavyzdžiui, vyninėse, farmacijos gamyklose, laboratorijose, alaus daryklose ir kt.

Ypač tinka filtruoti vyną, vandenį, užpilus, alų, farmacinius tirpalus, kvepalus.
Jaunas vynas. Po fermentacijos, kol vynas drumstas, nerekomenduojame iš karto vyno filtruoti per smulkų filtravimo elementą. Leiskite jam pastovėti bent
30 dienų, kad išskaidrėtų. Jei norite filtruoti jauną, neskaidrų, vyną nepraėjus 30 dienų, pirmiausia  turite naudoti grubų filtrą ir tik tada smulkų filtravimo elementą. Tarp filtravimų daryti dviejų - keturių parų pertrauką. Po filtracijos vyną galima pilstyti į butelius ne anksčiau kaip po 2 val.
Vynas.
Norint pasiekti geriausių rezultatų, vynas prieš filtravimą turi būti brandinamas mažiausiai du ar tris mėnesius.
Per šį laiką iškrenta nuosėdos, kurios pašalinamos. Po to vyno temperatūra turi būti pakeliama iki kambario temperatūros ir tik tuomet vynas filtruojamas.
Jei filtruosite iš pradžių su grubiu filtravimo elementu o po to su smulkiu, labai svarbu palaukti nuo dviejų iki keturių parų tarp vieno ir kito filtravimo.

Taip pat siurblį galima naudoti bet kokio tipo švariam skysčiui perpumpuoti iš talpos į talpą nenaudojant filtravimo elementų.
Esant poreikiui galima papildomai įsigyti filtravimo elementų laikiklių iš tarpinių norint pasididinti filtravimo elementų kiekį.

Baigus filtravimą ar perpumpavimą siurblį užpilkite švariu vandeniu ir praplaukite, kad nuplautumėte vidinius siurblio paviršius. Išorines dalis reikia nuvalyti drėgna šluoste ir nusausinti.
DĖMESIO: Nemaišykite filtravimo elementų, vienam filtravimui naudokite tik vieno tankumo elementus.

KOMPLEKTE: filtravimo elementai V4- 18vnt ir V16-18vnt. Žarnos antgalis nuosėdom sulaikyti. Papildomai rekomenduojame įsigyti perpumpavimo žarną.

TECHNINIAI PARAMETRAI

Svoris - 20 kg.
Galia - 340W

Filtravimo elementai - 20x20cm.
Elementų kiekis - 18
Našumas:
750 l/h (priklausomai nuo skysčio drumstumo)
Maksimalus galimas žarnos ilgis - 24m.
Pagaminta Italijoje.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard